|
It is currently 15 Feb 2012, 19:32
|
View unanswered posts | View active topics
Street Fighter IV Save Sorunu Çözüldü! | Author | Message | | Cemx Kara Kuşak Joined: 14 Aug 2007, 19:03 Posts: 801 Location: Ergenliğin sapan saçma dünyasının koca okyanusundaki minik bir balığın üzerindeyim. |  Re: Street Fighter IV Save Sorunu Çözüldü! thedarktower wrote: Cemx wrote: thedarktower wrote: Arkadaşlar bende de şu sorun var oyuna tıkladığımda şu çıkıyor: TheDarkTower, bunu senden beklemezdim... Koskoca en iyi PS2 CD yazma yöntemini bulmuş adamdan... SF4'ün iso dosyasını mount ettiğin sanal diske git, Crack klasörünü aç ve ordaki dosyayı kopyala. Sonrada C>Program Files>Capcom>StreetFighter4 klasörüne git ve yapıştırı tıkla. Dostum crack sorunu olduğunu biliyorum ama işin açık tarafı crack dosyasını bulamadım  EDİT:NE kadar körüm şimdi gördüm sağol kardeşim ya  Haa demek crack dosyasını göremedin. Olur arada sırada.  _________________ Birşeyi sadece kendi düşüncelerine uymadığı için elinin tersiyle itemezsin... Bu en büyük cahilliklerden biri olur...
"Ben borcumu ödedim." diyorsanız, bire; "Ben borcumu ödemedim." diyorsanız, ikiye; "Hasan ödemedi." diyorsanız, üçe; "Hasan kim?" diyorsanız, dörde basın...
Asosyallerin dikkatine, overclock ustası ayağınıza geldi... CPU, ekran kartı, ram, anakartlara, hard disklere overclock çekilir. 5 dakikada yapılır, hemen teslim edilir...
Osu! Tıklamalı ritim oyunu.
Darwin (Kaynak: Bobiler)
| | 03 Jul 2009, 20:43 | |  | | thedarktower Saiyan Joined: 23 Oct 2008, 22:23 Posts: 5598 |  Re: Street Fighter IV Save Sorunu Çözüldü! BUu arada kroktuğum başıma geldi.Laptop oyunu kaldırmadı zannedersem.Ekran açılıyor ama simsiyah donup kalıyor of ya deli olacam 
| | 03 Jul 2009, 20:45 | |  | | Cemx Kara Kuşak Joined: 14 Aug 2007, 19:03 Posts: 801 Location: Ergenliğin sapan saçma dünyasının koca okyanusundaki minik bir balığın üzerindeyim. |  Re: Street Fighter IV Save Sorunu Çözüldü! thedarktower wrote: BUu arada kroktuğum başıma geldi.Laptop oyunu kaldırmadı zannedersem.Ekran açılıyor ama simsiyah donup kalıyor of ya deli olacam  Geçmiş olsun arkadaşım, keşke ilk önce benchmark sürümünü indirseydin. Zaten laptoplar iyi değil, eğer imkanın varsa masaüstü bilgisayarda oyna. _________________ Birşeyi sadece kendi düşüncelerine uymadığı için elinin tersiyle itemezsin... Bu en büyük cahilliklerden biri olur...
"Ben borcumu ödedim." diyorsanız, bire; "Ben borcumu ödemedim." diyorsanız, ikiye; "Hasan ödemedi." diyorsanız, üçe; "Hasan kim?" diyorsanız, dörde basın...
Asosyallerin dikkatine, overclock ustası ayağınıza geldi... CPU, ekran kartı, ram, anakartlara, hard disklere overclock çekilir. 5 dakikada yapılır, hemen teslim edilir...
| | 03 Jul 2009, 21:25 | |  | | thedarktower Saiyan Joined: 23 Oct 2008, 22:23 Posts: 5598 |  Re: Street Fighter IV Save Sorunu Çözüldü! Cemx wrote: thedarktower wrote: BUu arada kroktuğum başıma geldi.Laptop oyunu kaldırmadı zannedersem.Ekran açılıyor ama simsiyah donup kalıyor of ya deli olacam  Geçmiş olsun arkadaşım, keşke ilk önce benchmark sürümünü indirseydin. Zaten laptoplar iyi değil, eğer imkanın varsa masaüstü bilgisayarda oyna. Kaldırmayacağını bildiğim halde indirdim.Böyle bir oyunun muhakkak koleksiyonumda bulunması gerekirdi.En azından ev arkadaşımın pc sinde oynayabilirim  .Tavsiyen için sağol kardeşim 
| | 04 Jul 2009, 00:00 | |  | | Cemx Kara Kuşak Joined: 14 Aug 2007, 19:03 Posts: 801 Location: Ergenliğin sapan saçma dünyasının koca okyanusundaki minik bir balığın üzerindeyim. |  Re: Street Fighter IV Save Sorunu Çözüldü! thedarktower wrote: Cemx wrote: thedarktower wrote: BUu arada kroktuğum başıma geldi.Laptop oyunu kaldırmadı zannedersem.Ekran açılıyor ama simsiyah donup kalıyor of ya deli olacam  Geçmiş olsun arkadaşım, keşke ilk önce benchmark sürümünü indirseydin. Zaten laptoplar iyi değil, eğer imkanın varsa masaüstü bilgisayarda oyna. Kaldırmayacağını bildiğim halde indirdim.Böyle bir oyunun muhakkak koleksiyonumda bulunması gerekirdi.En azından ev arkadaşımın pc sinde oynayabilirim  .Tavsiyen için sağol kardeşim  Güzel, yeni bilgisayar alana kadar arkadaşında oynarsın.  Bir şey değil.  _________________ Birşeyi sadece kendi düşüncelerine uymadığı için elinin tersiyle itemezsin... Bu en büyük cahilliklerden biri olur...
| | 04 Jul 2009, 00:24 | |  | | king52 Yeşil Kuşak Joined: 11 Oct 2008, 10:29 Posts: 84 |  Re: Street Fighter IV Save Sorunu Çözüldü! bunu kimsenin bulmasına gerek yoktu zaten "windows live" etiketi altında çıkan oyunların hepsiyle "home" tuşuna basıp offline profil oluşturularak save yapılır...örneğin; gears of war.. ama bilmeyenler için güzel bilgi.....
| | 05 Jul 2009, 15:54 | |  | | dotan Beyaz Kuşak Joined: 21 Jul 2006, 12:15 Posts: 10 |  Re: Street Fighter IV Save Sorunu Çözüldü! arkadaşlar profil felan yarattım.butun adamları açtım oyunu adamları kayıt etti ama makinaya format atmam gerekti belgelerimdeki capcom dosyasını yedekledim. formattan sonra belgelerime save dosyasını attım ama açılmıyor
| | 06 Jul 2009, 21:07 | |  | | ßatuhans Yeşil Kuşak Joined: 12 Jun 2009, 21:42 Posts: 66 |  Re: Street Fighter IV Save Sorunu Çözüldü! ordaki save dosyası ile alakası yokda ondan  ama hangi dosya ile alakalı hala çözemedik 
| | 07 Jul 2009, 18:38 | |  | | good Samuray Joined: 25 Jul 2009, 18:26 Posts: 3914 Location: CANADA |  Re: Street Fighter IV Save Sorunu Çözüldü! ßatuhans wrote: Çözüm: Creat Offline Profile, Profile Adını Girin , Submit Diyin, Sonra Done'ye Basın, ve Hesabınız Yaratıldı Sonra Girin Oyuna Bu Kadar.
NOT:JOHNNY CAGE Arkadaşımız Bulmuştur Teşekkür Ederim JOHNNY CAGE Ben Konu Güncelde Dursun Diye Başlık Açtım Arkadaşım benim sf iv de bu seçenekler yok creat profile fln diye bişey yazmıyor bana bi resim atabilirmisin? _________________
 Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W  "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
| | 27 Jul 2009, 23:28 | |  | | vandetta00 Moderator Joined: 14 Dec 2006, 18:06 Posts: 623 Location: Ankara-Kırıkkale |  Re: Street Fighter IV Save Sorunu Çözüldü! >>>Oyuna girerken "Home" tuşuna bas. >>>Live menüsü açılır. Oradan yapacaksın. _________________
Karanlık Efsane Üç Temele Dayanır: Acı, Korku ve Ceza! Bu üçünü Tadamazsan, Hayatta Kalamazsın...
| | 28 Jul 2009, 00:01 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|