ordaki save dosyası ile alakası yokda ondan ama hangi dosya ile alakalı hala çözemedik
dotan wrote:
arkadaşlar profil felan yarattım.butun adamları açtım oyunu adamları kayıt etti ama makinaya format atmam gerekti belgelerimdeki capcom dosyasını yedekledim. formattan sonra belgelerime save dosyasını attım ama açılmıyor
>>>Oyuna girerken "Home" tuşuna bas. >>>Live menüsü açılır. Oradan yapacaksın.
Bayadır siteye bakamıyordum ben bu mesajı yazdıkdan sonra buldum ama söylediğin için yine de sağol
_________________ Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
10 Aug 2009, 21:41
makaveli7196
YeÅŸil KuÅŸak
Re: Street Fighter IV Save Sorunu Çözüldü!
gençler format attım ve save yi görmüyo tekrar nasıl yapcaz ?????????:(
Ya klavyeden HOME tuşuna bas sonra create profile> sonra üsttekini seçiyorsun(adını unttum ama live olmayanını seçeceksin sonra kayıt ismini yazacaksın done diceksin sonra tekrar Home tuşuna basacaksın ilk gelen soruya hayır 2.sine evet diyip oyuna başlıcaksın
_________________ Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum