_________________ Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
21 Dec 2009, 19:56
scorpion09
YeÅŸil KuÅŸak
Re: Street Fighter IV Save Sorunu Çözüldü!
ama key de pas gecilmio bi haldemedim saveyi dun canımı disime takıp butun adamları acmıstım hepside gitti
internetten %100 save game indirebilirsin sitede de var zaten bende bir kere açtım hepsini seth hariç format attım gitti sinir oldum internetten indiriyorm artık ve o key olayını sen yanlış yapıyorsun..Biraz bekle senssf4'ü yükleyip sana anlatacağım
_________________ Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
21 Dec 2009, 20:15
scorpion09
YeÅŸil KuÅŸak
gerek kalmadı arkadsım saol net ten indirdim tum adamlar acık
ne güzel bende yükledim meidum da oynuyorum abicim seth bu kadar zor yapılşmazki adamı diego diye bir street fighter oyuncusunu bile uğraştıtrır hardes medium fark etmez adam çok zor deli oldum sinirden monitöre urdum ve gerçekden şuan elim kanıyor
21 Dec 2009, 23:25
ben efsaneyim
Samuray
hani çok iyi oynuyordun daha cpuyu yenememişsin bence çok kolay hiç zor deyil oynamasını bilene
_________________ Türk insanı para gibidir,Üstüne ışık tutun içinde Atatürk yoksa sahtedir ---------------------------------------------------------------------------------- Rüyalar...Hissedardı mutluluktan istenen de buydu oysa çok görüldü bak bütün bu İnsanlar...Nedense çok dürüsttü kördüler birer birer rüyamı elleriyle gömdüler ------------------------------------------------------------------------------------ gerçekte nasıl insanlar olduğumuzu bilmiyoruz. ölümden önceki o ana kadar.
ölüm seni almaya geldiğinde aslında ne olduğunu anlayacaksın.
Biz burada seth den bahsediyoruz adam hep aynı haraketleri yapıyor!hep kapıyor yok 6 7 tane şoryu çekiyo vallahi az önce oynuyordum bana tam 6 kere bir sağıma geçip bir soluma geçip şoryu çekdi eli oldum trainer indirecem öyle oynıcam sth geldiğim zaman hardest bide o kadar zorki anlatılmaz sen hiç hardest da sf 4 oynadınmı?
22 Dec 2009, 00:19
ben efsaneyim
Samuray
tabi bana dayanamaz o seth denilen kro sıkma canını yenersin bişe olmaz yenilmicek karekter deyil sanırım sen çok oynamıyorsun
_________________ Türk insanı para gibidir,Üstüne ışık tutun içinde Atatürk yoksa sahtedir ---------------------------------------------------------------------------------- Rüyalar...Hissedardı mutluluktan istenen de buydu oysa çok görüldü bak bütün bu İnsanlar...Nedense çok dürüsttü kördüler birer birer rüyamı elleriyle gömdüler ------------------------------------------------------------------------------------ gerçekte nasıl insanlar olduğumuzu bilmiyoruz. ölümden önceki o ana kadar.
ölüm seni almaya geldiğinde aslında ne olduğunu anlayacaksın.
Arasıra sinirlendiğim zaman giriorum.Adam kroo mro ama çok fena bişe ya admın tek vuruşluk canı kalıyor adam bi sağ bi sol bi asğ bisol hep kapyo bi shoryusu var tam 6 combo onu cakıyo canının %15i %20 direk iniyo hele kaptımmı bideo kapma dan 5 kere yapsa ölüyosun %25 canıda o götürüyoda kaçamıyosunda zıplıyo ışşınlanıyo sonic bom falan çok zor..
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum