|
It is currently 15 Feb 2012, 20:31
|
View unanswered posts | View active topics
Street Fighter IV Save Sorunu Çözüldü! | Author | Message | | ßatuhans Yeşil Kuşak Joined: 12 Jun 2009, 21:42 Posts: 66 |  Street Fighter IV Save Sorunu Çözüldü! Çözüm: Creat Offline Profile, Profile Adını Girin , Submit Diyin, Sonra Done'ye Basın, ve Hesabınız Yaratıldı Sonra Girin Oyuna Bu Kadar.
Last edited by ßatuhans on 23 Apr 2010, 20:42, edited 1 time in total.
| | 03 Jul 2009, 18:21 | |  | | vandetta00 Moderator Joined: 14 Dec 2006, 18:06 Posts: 623 Location: Ankara-Kırıkkale |  Re: Street Fighter IV Save Sorunu Çözüldü! >>>>ALLAH KAHRETSİN! BEN HABİRE ONLİNE PROFİL DENİYORMUŞUM! >>>>KENDİMDEN UTANIYORUM.... _________________
Karanlık Efsane Üç Temele Dayanır: Acı, Korku ve Ceza! Bu üçünü Tadamazsan, Hayatta Kalamazsın...
| | 03 Jul 2009, 18:40 | |  | | JOHNNY CAGE Siyah Kuşak Joined: 30 Apr 2007, 09:30 Posts: 327 Location: C:\WINDOWS\system32 |  Re: Street Fighter IV Save Sorunu Çözüldü! Eyvallah Konuyu açman iyi oldu Teşekkür Ederim Nette İlk Oldu Sanırım 2 Playerlı oynamak kaldı Geriye Oda çıkar Elbet İyi Oyunlar.
| | 03 Jul 2009, 19:30 | |  | | emmare Beyaz Kuşak Joined: 11 Oct 2007, 02:54 Posts: 15 |  Re: Street Fighter IV Save Sorunu Çözüldü! ya bus serıal nerde ben bulamadımm
| | 03 Jul 2009, 19:59 | |  | | Cemx Kara Kuşak Joined: 14 Aug 2007, 19:03 Posts: 801 Location: Ergenliğin sapan saçma dünyasının koca okyanusundaki minik bir balığın üzerindeyim. |  Re: Street Fighter IV Save Sorunu Çözüldü! Ah ahh, beklemeye alınca kapanmış... Seth, Gouken, Gouki dışında hepsi açıktı... Çok teşekkürler! Çok işe yarıyacak, tabi online oynamaya yaramıyacak orası ayrı.  _________________ Birşeyi sadece kendi düşüncelerine uymadığı için elinin tersiyle itemezsin... Bu en büyük cahilliklerden biri olur...
"Ben borcumu ödedim." diyorsanız, bire; "Ben borcumu ödemedim." diyorsanız, ikiye; "Hasan ödemedi." diyorsanız, üçe; "Hasan kim?" diyorsanız, dörde basın...
Asosyallerin dikkatine, overclock ustası ayağınıza geldi... CPU, ekran kartı, ram, anakartlara, hard disklere overclock çekilir. 5 dakikada yapılır, hemen teslim edilir...
Osu! Tıklamalı ritim oyunu.
Darwin (Kaynak: Bobiler)
| | 03 Jul 2009, 20:03 | |  | | JOHNNY CAGE Siyah Kuşak Joined: 30 Apr 2007, 09:30 Posts: 327 Location: C:\WINDOWS\system32 |  Re: Street Fighter IV Save Sorunu Çözüldü! Oda çıkar elbet herşey sabır.:)
| | 03 Jul 2009, 20:05 | |  | | Cemx Kara Kuşak Joined: 14 Aug 2007, 19:03 Posts: 801 Location: Ergenliğin sapan saçma dünyasının koca okyanusundaki minik bir balığın üzerindeyim. |  Re: Street Fighter IV Save Sorunu Çözüldü! JOHNNY CAGE wrote: Oda çıkar elbet herşey sabır.:) Acaba SF V'de çıkarmı.  _________________ Birşeyi sadece kendi düşüncelerine uymadığı için elinin tersiyle itemezsin... Bu en büyük cahilliklerden biri olur...
"Ben borcumu ödedim." diyorsanız, bire; "Ben borcumu ödemedim." diyorsanız, ikiye; "Hasan ödemedi." diyorsanız, üçe; "Hasan kim?" diyorsanız, dörde basın...
Asosyallerin dikkatine, overclock ustası ayağınıza geldi... CPU, ekran kartı, ram, anakartlara, hard disklere overclock çekilir. 5 dakikada yapılır, hemen teslim edilir...
| | 03 Jul 2009, 20:17 | |  | | thedarktower Saiyan Joined: 23 Oct 2008, 22:23 Posts: 5598 |  Re: Street Fighter IV Save Sorunu Çözüldü! Arkadaşlar bende de şu sorun var oyuna tıkladığımda şu çıkıyor: 
| | 03 Jul 2009, 20:29 | |  | | Cemx Kara Kuşak Joined: 14 Aug 2007, 19:03 Posts: 801 Location: Ergenliğin sapan saçma dünyasının koca okyanusundaki minik bir balığın üzerindeyim. |  Re: Street Fighter IV Save Sorunu Çözüldü! thedarktower wrote: Arkadaşlar bende de şu sorun var oyuna tıkladığımda şu çıkıyor: TheDarkTower, bunu senden beklemezdim... Koskoca en iyi PS2 CD yazma yöntemini bulmuş adamdan... SF4'ün iso dosyasını mount ettiğin sanal diske git, Crack klasörünü aç ve ordaki dosyayı kopyala. Sonrada C>Program Files>Capcom>StreetFighter4 klasörüne git ve yapıştırı tıkla. _________________ Birşeyi sadece kendi düşüncelerine uymadığı için elinin tersiyle itemezsin... Bu en büyük cahilliklerden biri olur...
| | 03 Jul 2009, 20:34 | |  | | thedarktower Saiyan Joined: 23 Oct 2008, 22:23 Posts: 5598 |  Re: Street Fighter IV Save Sorunu Çözüldü! Cemx wrote: thedarktower wrote: Arkadaşlar bende de şu sorun var oyuna tıkladığımda şu çıkıyor: TheDarkTower, bunu senden beklemezdim... Koskoca en iyi PS2 CD yazma yöntemini bulmuş adamdan... SF4'ün iso dosyasını mount ettiğin sanal diske git, Crack klasörünü aç ve ordaki dosyayı kopyala. Sonrada C>Program Files>Capcom>StreetFighter4 klasörüne git ve yapıştırı tıkla. Dostum crack sorunu olduğunu biliyorum ama işin açık tarafı crack dosyasını bulamadım  EDİT:NE kadar körüm şimdi gördüm sağol kardeşim ya 
| | 03 Jul 2009, 20:36 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|