Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 17:20

Search this topic:
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Next
 Street Fighter IV [RIP] 
Author Message
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

Location: Ergenliğin sapan saçma dünyasının koca okyanusundaki minik bir balığın üzerindeyim.
Post Re: Street Fighter 4 Full Rip
thedarktower wrote:
last jedi wrote:
rip ama full rip sıkıstırılmış full hali yani oyunda eksiklik yok 16 part var digerinde ben buna geçiyim :D

Hehe seçim senin.Buda aynı tarife değişikliğine döndü.Bu tarife sarmadı diğerine geçelim :D

Güzel espiri, hoşuma gitti. :D
Bende Full Rip'in tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama bana kalırsa full ile ripin arasında bir şeydir. Yani bütün müziklerin değil de bazı müziklerin silinmesi gibi bir şey.

"Ben borcumu ödedim." diyorsanız, bire; "Ben borcumu ödemedim." diyorsanız, ikiye; "Hasan ödemedi." diyorsanız, üçe; "Hasan kim?" diyorsanız, dörde basın...

Asosyallerin dikkatine, overclock ustası ayağınıza geldi...
CPU, ekran kartı, ram, anakartlara, hard disklere overclock çekilir. 5 dakikada yapılır, hemen teslim edilir...

Osu! Tıklamalı ritim oyunu.

Darwin
(Kaynak: Bobiler)

02 Jul 2009, 11:41
Profile WWW
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

Post Re: Street Fighter 4 Full Rip
Cemx wrote:
thedarktower wrote:
last jedi wrote:
rip ama full rip sıkıstırılmış full hali yani oyunda eksiklik yok 16 part var digerinde ben buna geçiyim :D

Hehe seçim senin.Buda aynı tarife değişikliğine döndü.Bu tarife sarmadı diğerine geçelim :D

Güzel espiri, hoşuma gitti. :D
Bende Full Rip'in tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama bana kalırsa full ile ripin arasında bir şeydir. Yani bütün müziklerin değil de bazı müziklerin silinmesi gibi bir şey.

Doğru Bazi Müzikler Silinmiz Extra Karakterlerin Filan vb....

02 Jul 2009, 11:45
Profile YIM WWW
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

Post Re: Street Fighter IV [RIP]
paylaşım için sağol ama şu full-rip tam saçmalık oyun ya fulldür yada riptir. illa içinden bişeler çıkarıyorlar yoksa boyut nasıl 4.5 gb den 2.5 gb ye düşsün bu oyunda rip işte bazı arkadaşlar söylüyor full-rip sadece oyunun aşırı sıkışmış hali oyun full yok öyle bir şey

02 Jul 2009, 13:41
Profile ICQ WWW
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

hyuga kojiro wrote:
paylaşım için sağol ama şu full-rip tam saçmalık oyun ya fulldür yada riptir. illa içinden bişeler çıkarıyorlar yoksa boyut nasıl 4.5 gb den 2.5 gb ye düşsün bu oyunda rip işte bazı arkadaşlar söylüyor full-rip sadece oyunun aşırı sıkışmış hali oyun full yok öyle bir şey

Doqru Sölüyorsun Ama Ben Gördügümü Sölerim :-D :-D

02 Jul 2009, 18:04
Profile YIM WWW
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

Evil Enes wrote:
hyuga kojiro wrote:

Doqru Sölüyorsun Ama Ben Gördügümü Sölerim :-D :-D

:-D belkide opening movielerini veya başlangıçtai movieleri çıkarmıştır müzikleri veya.. ne olursa olsun 2 gb için kimsenin rip i indirmesini tavsiye etmem oyunu orjinal almayan arkadaşlarımız en azından full unu indirsin ben o kadar emek verilen bi oyunun rip versiyonunu yani müzikleri vs eksik şekilde inmesini yapımcılara hakaret olarak görüyorum..

02 Jul 2009, 18:35
Profile ICQ WWW
Uzman Moderator
Uzman Moderator

Cemx , ripse bazı şeyler kesilir...Full-Rip adı altındakiler eksiksiz riplenir...(Eğer denildiği gibi full ripse)

02 Jul 2009, 19:31
Profile WWW
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

Location: Ergenliğin sapan saçma dünyasının koca okyanusundaki minik bir balığın üzerindeyim.
tomb_raider wrote:
Cemx , ripse bazı şeyler kesilir...Full-Rip adı altındakiler eksiksiz riplenir...(Eğer denildiği gibi full ripse)

Bilgi için teşekkürler tomb_rider.

hyuga kojiro wrote:
ne olursa olsun 2 gb için kimsenin rip i indirmesini tavsiye etmem oyunu orjinal almayan arkadaşlarımız en azından full unu indirsin ben o kadar emek verilen bi oyunun rip versiyonunu yani müzikleri vs eksik şekilde inmesini yapımcılara hakaret olarak görüyorum..

Para bitti bu mu kaldı? :D
Sadice şakaydı, güzel demişsin. :-)

"Ben borcumu ödedim." diyorsanız, bire; "Ben borcumu ödemedim." diyorsanız, ikiye; "Hasan ödemedi." diyorsanız, üçe; "Hasan kim?" diyorsanız, dörde basın...

Asosyallerin dikkatine, overclock ustası ayağınıza geldi...
CPU, ekran kartı, ram, anakartlara, hard disklere overclock çekilir. 5 dakikada yapılır, hemen teslim edilir...

Osu! Tıklamalı ritim oyunu.

Darwin
(Kaynak: Bobiler)

02 Jul 2009, 19:40
Profile WWW
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

yukarıda bana minik bi taş atılmış ama full rip eksiksizdir rip olsa ok diycem ama full rip yazıyo insana bildigini bile düşündürtmeyin :-D

02 Jul 2009, 20:09
Profile
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

last jedi wrote:
yukarıda bana minik bi taş atılmış ama full rip eksiksizdir rip olsa ok diycem ama full rip yazıyo insana bildigini bile düşündürtmeyin :-D

arkadaşım eksizsiz rip diye birşey olamaz. full-rip dedikleri oyundan fazla birşey çıkmasa bile illaki çıkarıyorlar birşeyler adamlar nasıl 4.5gb lık oyunu hiç birşey çıkartmadan 2.5gb ye indirmişler merak ettim doğrusu öyle birşey mümkün olsa ilk başta capcom yapmazmıydı onu acaba? oyunu zaten sıkışabildiği kadar sıkıştırmış adamlar full halde 4.5 gb oyundan müzik video falan cıkarmıştır düşmüştür boyutu 2.5 gb ye bende eskiden full-rip oyunda hiç birşey eksik değil sanırdım ama kesinlikle öyle değil.

02 Jul 2009, 20:14
Profile ICQ WWW
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

abicim rip var full rip var ozaman sadece rip olunca oyunun full versiyonu degilde demosunun kesik halimi oluyo

02 Jul 2009, 20:19
Profile
Post new topic Reply to topic   [ 79 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Next