Güzel espiri, hoşuma gitti. Bende Full Rip'in tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama bana kalırsa full ile ripin arasında bir şeydir. Yani bütün müziklerin değil de bazı müziklerin silinmesi gibi bir şey.
_________________ Birşeyi sadece kendi düşüncelerine uymadığı için elinin tersiyle itemezsin... Bu en büyük cahilliklerden biri olur...
Güzel espiri, hoşuma gitti. Bende Full Rip'in tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama bana kalırsa full ile ripin arasında bir şeydir. Yani bütün müziklerin değil de bazı müziklerin silinmesi gibi bir şey.
Doğru Bazi Müzikler Silinmiz Extra Karakterlerin Filan vb....
02 Jul 2009, 11:45
hyuga kojiro
Kara KuÅŸak
Re: Street Fighter IV [RIP]
paylaşım için sağol ama şu full-rip tam saçmalık oyun ya fulldür yada riptir. illa içinden bişeler çıkarıyorlar yoksa boyut nasıl 4.5 gb den 2.5 gb ye düşsün bu oyunda rip işte bazı arkadaşlar söylüyor full-rip sadece oyunun aşırı sıkışmış hali oyun full yok öyle bir şey
_________________ Hayat denen bu oyunda düştüğün zaman karşına " try again " butonu çıkmıyor. Düşersen yanarsın !
paylaşım için sağol ama şu full-rip tam saçmalık oyun ya fulldür yada riptir. illa içinden bişeler çıkarıyorlar yoksa boyut nasıl 4.5 gb den 2.5 gb ye düşsün bu oyunda rip işte bazı arkadaşlar söylüyor full-rip sadece oyunun aşırı sıkışmış hali oyun full yok öyle bir şey
Doqru Sölüyorsun Ama Ben Gördügümü Sölerim
02 Jul 2009, 18:04
hyuga kojiro
Kara KuÅŸak
Evil Enes wrote:
hyuga kojiro wrote:
Doqru Sölüyorsun Ama Ben Gördügümü Sölerim
belkide opening movielerini veya başlangıçtai movieleri çıkarmıştır müzikleri veya.. ne olursa olsun 2 gb için kimsenin rip i indirmesini tavsiye etmem oyunu orjinal almayan arkadaşlarımız en azından full unu indirsin ben o kadar emek verilen bi oyunun rip versiyonunu yani müzikleri vs eksik şekilde inmesini yapımcılara hakaret olarak görüyorum..
_________________ Hayat denen bu oyunda düştüğün zaman karşına " try again " butonu çıkmıyor. Düşersen yanarsın !
02 Jul 2009, 18:35
tomb_raider
Uzman Moderator
Joined: 26 Jun 2008, 13:48 Posts: 5949 Location: u belirsiz...
Cemx , ripse bazı şeyler kesilir...Full-Rip adı altındakiler eksiksiz riplenir...(Eğer denildiği gibi full ripse)
Joined: 14 Aug 2007, 19:03 Posts: 801 Location: Ergenliğin sapan saçma dünyasının koca okyanusundaki minik bir balığın üzerindeyim.
tomb_raider wrote:
Cemx , ripse bazı şeyler kesilir...Full-Rip adı altındakiler eksiksiz riplenir...(Eğer denildiği gibi full ripse)
Bilgi için teşekkürler tomb_rider.
hyuga kojiro wrote:
ne olursa olsun 2 gb için kimsenin rip i indirmesini tavsiye etmem oyunu orjinal almayan arkadaşlarımız en azından full unu indirsin ben o kadar emek verilen bi oyunun rip versiyonunu yani müzikleri vs eksik şekilde inmesini yapımcılara hakaret olarak görüyorum..
Para bitti bu mu kaldı? Sadice şakaydı, güzel demişsin.
_________________ Birşeyi sadece kendi düşüncelerine uymadığı için elinin tersiyle itemezsin... Bu en büyük cahilliklerden biri olur...
yukarıda bana minik bi taş atılmış ama full rip eksiksizdir rip olsa ok diycem ama full rip yazıyo insana bildigini bile düşündürtmeyin
02 Jul 2009, 20:09
hyuga kojiro
Kara KuÅŸak
last jedi wrote:
yukarıda bana minik bi taş atılmış ama full rip eksiksizdir rip olsa ok diycem ama full rip yazıyo insana bildigini bile düşündürtmeyin
arkadaşım eksizsiz rip diye birşey olamaz. full-rip dedikleri oyundan fazla birşey çıkmasa bile illaki çıkarıyorlar birşeyler adamlar nasıl 4.5gb lık oyunu hiç birşey çıkartmadan 2.5gb ye indirmişler merak ettim doğrusu öyle birşey mümkün olsa ilk başta capcom yapmazmıydı onu acaba? oyunu zaten sıkışabildiği kadar sıkıştırmış adamlar full halde 4.5 gb oyundan müzik video falan cıkarmıştır düşmüştür boyutu 2.5 gb ye bende eskiden full-rip oyunda hiç birşey eksik değil sanırdım ama kesinlikle öyle değil.
02 Jul 2009, 20:14
last jedi
Kara KuÅŸak
abicim rip var full rip var ozaman sadece rip olunca oyunun full versiyonu degilde demosunun kesik halimi oluyo
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum