Re: Street Fighter IV [RIP]
last jedi wrote:
abicim rip var full rip var ozaman sadece rip olunca oyunun full versiyonu degilde demosunun kesik halimi oluyo
sana şöyle bir örnek vereyim geçen sene nba live 2008 i indirecektim oyunun 4,5 gb o kadar part ı indirmek çok geldi arattım full ripi çıktı 15 part falan ve en son 3 part rip halini buldum oyunu ve o 3 part ın içinde hiç sesler müzikler hiç birşey yoktu ot gibi bişeydi çok sıkıcı geldi bana öyle yani sf4 ün içinden bütün müzikleri,videoları çıkarıp ripleseler oyun 500 mb ye düşebilir. bu ripleyenler fazla bişey çıkarmamış olabilir ama benim anlatmak istediğim oyun içindeki videoları,sesleri çıkara çıkara oyunun boyutu kat kat düşürülebilir. full-rip te extra karakterlerin müzik,videoları falan vs vs çıkartılmış olabilir. denemediğim için ne çıkarılmış bilemeyeceğim.
_________________ Hayat denen bu oyunda düştüğün zaman karşına " try again " butonu çıkmıyor. Düşersen yanarsın !
02 Jul 2009, 20:39
thedarktower
Saiyan
hyuga kojiro wrote:
last jedi wrote:
abicim rip var full rip var ozaman sadece rip olunca oyunun full versiyonu degilde demosunun kesik halimi oluyo
sana şöyle bir örnek vereyim geçen sene nba live 2008 i indirecektim oyunun 4,5 gb o kadar part ı indirmek çok geldi arattım full ripi çıktı 15 part falan ve en son 3 part rip halini buldum oyunu ve o 3 part ın içinde hiç sesler müzikler hiç birşey yoktu ot gibi bişeydi çok sıkıcı geldi bana öyle yani sf4 ün içinden bütün müzikleri,videoları çıkarıp ripleseler oyun 500 mb ye düşebilir. bu ripleyenler fazla bişey çıkarmamış olabilir ama benim anlatmak istediğim oyun içindeki videoları,sesleri çıkara çıkara oyunun boyutu kat kat düşürülebilir. full-rip te extra karakterlerin müzik,videoları falan vs vs çıkartılmış olabilir. denemediğim için ne çıkarılmış bilemeyeceğim.
Kesinlikle doÄŸru bir bilgilendirme.
02 Jul 2009, 20:41
soner78
Kara KuÅŸak
Bir örnekte ben vereyim forumda devil my cry 4 79 parttı. ben oyunu aldım tek dvd full rip yazıyodu kurunca 7.8 gb oldu çok sağlam sıkıştırmışlar.Oyun tamdı hiçbir eksik yoktu. not:oyun çok güzel
02 Jul 2009, 20:55
hyuga kojiro
Kara KuÅŸak
soner78 wrote:
Bir örnekte ben vereyim forumda devil my cry 4 79 parttı. ben oyunu aldım tek dvd full rip yazıyodu kurunca 7.8 gb oldu çok sağlam sıkıştırmışlar.Oyun tamdı hiçbir eksik yoktu. not:oyun çok güzel
bende öyle çok oyun aldım 2 dvd lik oyunu tek dvd satıyorlardı oyun riplendiğinde kurulduğunda yine aynı boyutuna çıkar zaten o aldığın devil may cry 4 videoları tam olabilir ama belki videolardaki konuşmalar kesilmiş olabilir, arada çıkan müzikler falan yani illa bişeyleri çıkarmışlartır ufaktan ufaktan dediğim gibi oyun full halde boyutu o kadar düşürülebilse bence oyun firmaları düşürebildiği kadar düşürürdü geçen call of duty 4 (!)full-rip indirdim(!) boyutu 2.5 gb idi oyunu kurunca 6 gb oldu ama oynadığımda oyunda bazı yerlerde bizi gaza getiren,bazı yerlerde geren müziklerin veya konuşmaların olmadığını gördüm. üstelik ilginçtirki ayarlar bölümünden oyunun ayarlarını mediumdan fazla çıkaramıyordum gittim cd ciden 2dvd olanını aldım ve çok zevk alarak oynadım. o devil may cry 4 ü o boyuttan düşüremezler bişeyleri çıkarmadan
_________________ Hayat denen bu oyunda düştüğün zaman karşına " try again " butonu çıkmıyor. Düşersen yanarsın !
02 Jul 2009, 21:06
soner78
Kara KuÅŸak
hyuga kojiro wrote:
soner78 wrote:
bende öyle çok oyun aldım 2 dvd lik oyunu tek dvd satıyorlardı oyun riplendiğinde kurulduğunda yine aynı boyutuna çıkar zaten o aldığın devil may cry 4 videoları tam olabilir ama belki videolardaki konuşmalar kesilmiş olabilir, arada çıkan müzikler falan yani illa bişeyleri çıkarmışlartır ufaktan ufaktan dediğim gibi oyun full halde boyutu o kadar düşürülebilse bence oyun firmaları düşürebildiği kadar düşürürdü geçen call of duty 4 (!)full-rip indirdim(!) boyutu 2.5 gb idi oyunu kurunca 6 gb oldu ama oynadığımda oyunda bazı yerlerde bizi gaza getiren,bazı yerlerde geren müziklerin veya konuşmaların olmadığını gördüm. üstelik ilginçtirki ayarlar bölümünden oyunun ayarlarını mediumdan fazla çıkaramıyordum gittim cd ciden 2dvd olanını aldım ve çok zevk alarak oynadım. o devil may cry 4 ü o boyuttan düşüremezler bişeyleri çıkarmadan
Bilmiyorum belkide sen haklısın daha çok oynayamadım.ilerki bölümlerde yada oyun sonunda videolarda kesiklik olabilir görmeden bir şey söyleyemem ama oynadığım kadarıyla giriş videoları müzikler konuşmalar vardı.boyutu zaten kurunca 7gbtın üstüne çıktı.
02 Jul 2009, 21:18
OrKo
Uzman
Full rip yazıyorsa gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz.Sorun olmaz.Sadece rip yazarsa o zaman iki kere düşünün
Bu arada hayatımda gördüğüm en büyük sıkıştırma Ninja Gaiden 2 de idi. 1 gbyte açıldı 8 gbyte oldu
02 Jul 2009, 21:57
hyuga kojiro
Kara KuÅŸak
OrKo wrote:
Full rip yazıyorsa gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz.Sorun olmaz.Sadece rip yazarsa o zaman iki kere düşünün
Bu arada hayatımda gördüğüm en büyük sıkıştırma Ninja Gaiden 2 de idi. 1 gbyte açıldı 8 gbyte oldu
full-rip ler riplere oranla gerçekten daha güvenli rip lerde oyundan çok şey çıktığı için buglar hatalar vs oluşabilir.
02 Jul 2009, 22:27
tomb_raider
Uzman Moderator
Joined: 26 Jun 2008, 13:48 Posts: 5949 Location: u belirsiz...
hyuga kojiro , eksiksiz rip yok diyorsan sen daha hiç birşey görmemişsin demektir...
PES 2009 Full Rip (1.4 GB->5.5 GB)
Tomb Raider Underworld (2.8 GB->7.5 GB)
Assassin's Creed (2.8 GB->7 GB)
Prince Of Persia 4 (2.8 GB->7.8 GB)
Adamlar bizim gibi 7z , Winrar gibi programlarla sıkıştırmıyor...Sesi , videoyu oyunu ayrı ayrı sıkıştırıyorlar...Her gurubun farklı sıkıştırma teknikleri var...
pure diye bi oyun vardı onu ara siteden iki seçenek çıkıcak full ve full rip aradaki part farkına bak sora istersen indir hak vericeksin full rip olayına hala inanmıyosan bişi demiyorum bu full rip olayına cok örnek var
02 Jul 2009, 23:24
hyuga kojiro
Kara KuÅŸak
tomb_raider wrote:
hyuga kojiro , eksiksiz rip yok diyorsan sen daha hiç birşey görmemişsin demektir...
PES 2009 Full Rip (1.4 GB->5.5 GB)
Tomb Raider Underworld (2.8 GB->7.5 GB)
Assassin's Creed (2.8 GB->7 GB)
Prince Of Persia 4 (2.8 GB->7.8 GB)
Adamlar bizim gibi 7z , Winrar gibi programlarla sıkıştırmıyor...Sesi , videoyu oyunu ayrı ayrı sıkıştırıyorlar...Her gurubun farklı sıkıştırma teknikleri var...
yorum yok daha ben ne diyeyim. bende zamanında indirdim 1.5 gb lik full-rip pes 2009 skullptura nın ripiydi. oyunda bir çok ses çıkarılmıştı. bence sen böyle söylediğin için pek bilmiyorsun üstüne basa basa söylüyorum eksizsiz rip olamaz 7 gb lik bir oyun hiç bişe çıkartılmadan 2gb ye inemez! ben bu kadar söylüyorum. istediği sıkıştırma tekniğini kullansın oyundan bişe çıkarmadan 1 gb düşürsün boyutunu helal diyecem! birde gta IV yi adamlar 6 gb ye indirmiş full-rip hiç bir eksiği yok demişlerdi indirip oynamıştım harbiden helal oyun tam demiştim ama oyunu iyice oynayınca arabalardaki çalan çalmadığını farkettim. ben birçok full-rip oyun oynadım full olanını görmedim illa birşeyler çıkıyor.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum