|
It is currently 15 Feb 2012, 17:19
|
View unanswered posts | View active topics
| Author | Message | | Evil Enes Siyah Kuşak Joined: 01 Jan 2009, 06:23 Posts: 461 Location: »»» єνιℓ єηєѕ ««« |  Re: Street Fighter IV [RIP] Ya Yok Kesin Polemigi İndirin Sadece Ya Sonra Gorursunuz Sonuclari :):)  _________________
Believe in me, who believes in you!
| | 03 Jul 2009, 09:48 | |  | | tomb_raider Uzman Moderator Joined: 26 Jun 2008, 13:48 Posts: 5949 Location: u belirsiz... |  Re: Street Fighter IV [RIP] Polemik yapan yok yav , bazı arkadaşlara gerçekten full-rip ne demek onu anlatıyoruz  _________________ emuTRF (Sitemiz için emulatör paketi) Yapım aşamasında...
| | 03 Jul 2009, 09:53 | |  | | hyuga kojiro Kara Kuşak Joined: 27 Sep 2007, 20:44 Posts: 538 Location: ist |  Re: Street Fighter IV [RIP] anlamıyor işte bazı arkadaşlar ne yapalım. full-rip in ne olduğunu anlatmaya çalıştık başka şeylere inanan arkadaşlara ama olmuyor  ellerim nasır tuttu burda full-rip bir çok oyun oynadım diyorum dediğin şey mümkün değil. _________________ Hayat denen bu oyunda düştüğün zaman karşına " try again " butonu çıkmıyor. Düşersen yanarsın !
| | 03 Jul 2009, 10:02 | |  | | tomb_raider Uzman Moderator Joined: 26 Jun 2008, 13:48 Posts: 5949 Location: u belirsiz... |  Re: Street Fighter IV [RIP] Bizde anlatmayız artık o zaman  _________________ emuTRF (Sitemiz için emulatör paketi) Yapım aşamasında...
| | 03 Jul 2009, 10:15 | |  | | hyuga kojiro Kara Kuşak Joined: 27 Sep 2007, 20:44 Posts: 538 Location: ist |  Re: Street Fighter IV [RIP] tamam sen harika adamsın herşeyi biliyorsun o oyunu sıkıştıran adamlarda süperman 7 gb den 2 gb ye düşürüyorlar hiç bişey çıkarmadan helal _________________ Hayat denen bu oyunda düştüğün zaman karşına " try again " butonu çıkmıyor. Düşersen yanarsın !
| | 03 Jul 2009, 10:39 | |  | | Evil Enes Siyah Kuşak Joined: 01 Jan 2009, 06:23 Posts: 461 Location: »»» єνιℓ єηєѕ ««« |  Re: Street Fighter IV [RIP] Huyuga Tamam Ne Kızıorsn :S _________________
Believe in me, who believes in you!
| | 03 Jul 2009, 11:51 | |  | | tomb_raider Uzman Moderator Joined: 26 Jun 2008, 13:48 Posts: 5949 Location: u belirsiz... |  Re: Street Fighter IV [RIP] Bence de kızmana hiç gerek yok arkadaşım ; yalan yanlış bilgi vermiyoruz sonuçta...
Ayrıca oyun firmaları sıkıştırma tekniği kullanmıyor , kurulum çok uzun sürmesin diye...En iyi Full-Rip yapan gurup Skullptra dır , en iyi full rip projeleri (eksiksiz) Ninja Gaiden 2 , Arşiv hali 1 GB , çıkınca 8 GB... _________________ emuTRF (Sitemiz için emulatör paketi) Yapım aşamasında...
| | 03 Jul 2009, 12:25 | |  | | Cemx Kara Kuşak Joined: 14 Aug 2007, 19:03 Posts: 801 Location: Ergenliğin sapan saçma dünyasının koca okyanusundaki minik bir balığın üzerindeyim. |  Re: Street Fighter IV [RIP] Tamam. Bu kadar tartışma ortamı yaratmaya deymez, hanginizin doğru bilgi verdiğinizi bilmiyoru ama, bu kadar basit bir bilgi için bu kadar uğraşmaya değmez lütfen arkadaşlar...  _________________ Birşeyi sadece kendi düşüncelerine uymadığı için elinin tersiyle itemezsin... Bu en büyük cahilliklerden biri olur...
"Ben borcumu ödedim." diyorsanız, bire; "Ben borcumu ödemedim." diyorsanız, ikiye; "Hasan ödemedi." diyorsanız, üçe; "Hasan kim?" diyorsanız, dörde basın...
Asosyallerin dikkatine, overclock ustası ayağınıza geldi... CPU, ekran kartı, ram, anakartlara, hard disklere overclock çekilir. 5 dakikada yapılır, hemen teslim edilir...
Osu! Tıklamalı ritim oyunu.
Darwin (Kaynak: Bobiler)
| | 03 Jul 2009, 12:33 | |  | | hyuga kojiro Kara Kuşak Joined: 27 Sep 2007, 20:44 Posts: 538 Location: ist |  Re: Street Fighter IV [RIP] zaten kızdığım falan yok helal dedim adama işte 8 gb den 1gb ye düşürmüş helal skullptra nın full-rip 2 oyununu indirdim pes 2009,call of duty 4 eksikler vardı. rip oyunlardan çok fazla müzik,video çıkarıyorlar ama full-rip lerde çok az çıkarıp boyutu düşüre bildikleri kadar düşürürler. GTA IV de full-rip gibi 12 gb den 6 gb ye düşmüş sadece radyo sesleri çıkarılarak anlatmak istediğim bu _________________ Hayat denen bu oyunda düştüğün zaman karşına " try again " butonu çıkmıyor. Düşersen yanarsın !
| | 03 Jul 2009, 15:50 | |  | | swordsssman Yeşil Kuşak Joined: 11 Oct 2008, 16:40 Posts: 62 |  Re: Street Fighter IV [RIP] elinize sağlık
| | 04 Jul 2009, 15:45 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|