|
It is currently 15 Feb 2012, 17:18
|
View unanswered posts | View active topics
| Author | Message | | solidsnakes Acemi Joined: 09 Sep 2007, 09:40 Posts: 6 |  Re: Street Fighter IV [RIP] Ben full sürüm indirdim ama oyununu videoları geçince oyunda ses sorunu ortaya çıkıyo bunu nasıl çözebilirim?
| | 05 Jul 2009, 11:36 | |  | | ryurosi Beyaz Kuşak Joined: 30 Jul 2007, 18:48 Posts: 29 |  Re: Street Fighter IV [RIP] bu oyunu rahatca pc de oynamak için nasıl bir sistem olması lazım ve bana ne kadar fiyat çıkar blen varmı
| | 05 Jul 2009, 23:44 | |  | | Cemx Kara Kuşak Joined: 14 Aug 2007, 19:03 Posts: 801 Location: Ergenliğin sapan saçma dünyasının koca okyanusundaki minik bir balığın üzerindeyim. |  Re: Street Fighter IV [RIP] solidsnakes wrote: Ben full sürüm indirdim ama oyununu videoları geçince oyunda ses sorunu ortaya çıkıyo bunu nasıl çözebilirim? Bu mesajı "Street Fighter IV [RIP]" bölümüne değil "Street Fighter IV [FULL]" bölümüne yazmalısın. ryurosi wrote: bu oyunu rahatca pc de oynamak için nasıl bir sistem olması lazım ve bana ne kadar fiyat çıkar blen varmı Bu konu zaten Street Fighter IV formunda paylaşıldı... _________________ Birşeyi sadece kendi düşüncelerine uymadığı için elinin tersiyle itemezsin... Bu en büyük cahilliklerden biri olur...
"Ben borcumu ödedim." diyorsanız, bire; "Ben borcumu ödemedim." diyorsanız, ikiye; "Hasan ödemedi." diyorsanız, üçe; "Hasan kim?" diyorsanız, dörde basın...
Asosyallerin dikkatine, overclock ustası ayağınıza geldi... CPU, ekran kartı, ram, anakartlara, hard disklere overclock çekilir. 5 dakikada yapılır, hemen teslim edilir...
Osu! Tıklamalı ritim oyunu.
Darwin (Kaynak: Bobiler)
| | 06 Jul 2009, 00:00 | |  | | ecstasy777 Acemi Joined: 15 Apr 2006, 18:01 Posts: 1 |  Re: Street Fighter IV [RIP] Hepinize bravo arkadaşlar. Oyun hakkında k,mse yorum yapmamış.Herkes birbirine ukalalık yapmış. Benya ben forum ne için kullanılır bilmiyorum yada siz.
| | 08 Jul 2009, 19:41 | |  | | hyuga kojiro Kara Kuşak Joined: 27 Sep 2007, 20:44 Posts: 538 Location: ist |  Re: Street Fighter IV [RIP] ecstasy777 wrote: Hepinize bravo arkadaşlar. Oyun hakkında k,mse yorum yapmamış.Herkes birbirine ukalalık yapmış. Benya ben forum ne için kullanılır bilmiyorum yada siz. kimse kimseye ukalalık yapmıyor. sadece doğruları anlatmaya çalıştık hepsi bu _________________ Hayat denen bu oyunda düştüğün zaman karşına " try again " butonu çıkmıyor. Düşersen yanarsın !
| | 08 Jul 2009, 20:21 | |  | | kose.omer Acemi Joined: 08 Jul 2009, 19:12 Posts: 1 |  Re: Street Fighter IV [RIP] emeğiniz için teşekkür ederim..ben bunları indirdim.rarların içinden mdf adlı dosya çıktı.bu nasıl kurulacak.bilgi verirsenin çok teşekkür ederim.
| | 12 Jul 2009, 03:59 | |  | | mustilem23 Siyah Kuşak Joined: 07 Feb 2007, 21:08 Posts: 353 |  Re: Street Fighter IV [RIP] bu oyunu ındırıp kuran varmı bastan bunu orenmek ısterım yada bana yardımcı olabılecek varmı oyun anasayfaya tasındı dıye guvenıp ındırdık oyunun kurulumu hakkında bılgı verebılırmısınız aşağıdakı resımler den ıbaret bendekı durum kurulum nasıl yapacaz demontolls gıbı bır promu lazım oyunu sunan arkadas yardımıcı olabılırmı bu konu hakkında . http://img196.imageshack.us/i/screenhunter001h.png/http://img179.imageshack.us/i/screenhunter002.png/
| | 12 Jul 2009, 11:13 | |  | | Cemx Kara Kuşak Joined: 14 Aug 2007, 19:03 Posts: 801 Location: Ergenliğin sapan saçma dünyasının koca okyanusundaki minik bir balığın üzerindeyim. |  Re: Street Fighter IV [RIP] kose.omer wrote: emeğiniz için teşekkür ederim..ben bunları indirdim.rarların içinden mdf adlı dosya çıktı.bu nasıl kurulacak.bilgi verirsenin çok teşekkür ederim. Deamon Tools adlı dosyayı indir, kur. Yeniten başlat, sağ altta ki CD üzerinde mavi şimşek çakmış olan ikona sağ tıkla, üstten 2.yi seç, çıkan menüden en üstteki, diğer yeni çıkan menününde en üstündekine tıkla. Gözat menüsü çıkıcak, ordan MDF dosyasını seç ve normal cdden oyun yükler gibi yükle. @mustilem23 Yukarda yazdıklarımı yap. _________________ Birşeyi sadece kendi düşüncelerine uymadığı için elinin tersiyle itemezsin... Bu en büyük cahilliklerden biri olur...
"Ben borcumu ödedim." diyorsanız, bire; "Ben borcumu ödemedim." diyorsanız, ikiye; "Hasan ödemedi." diyorsanız, üçe; "Hasan kim?" diyorsanız, dörde basın...
Asosyallerin dikkatine, overclock ustası ayağınıza geldi... CPU, ekran kartı, ram, anakartlara, hard disklere overclock çekilir. 5 dakikada yapılır, hemen teslim edilir...
Osu! Tıklamalı ritim oyunu.
Darwin (Kaynak: Bobiler)
| | 12 Jul 2009, 12:50 | |  | | mustilem23 Siyah Kuşak Joined: 07 Feb 2007, 21:08 Posts: 353 |  Re: Street Fighter IV [RIP] evet yukledık kurduk fakat tekrar oyunu acmak ıcın neyapacaz gene aynı yukleme ıslemınımı bırde bu oyunda ses yokmu acaba .
| | 12 Jul 2009, 13:45 | |  | | nasai12 Kahverengi Kuşak Joined: 28 Aug 2008, 10:13 Posts: 179 |  Re: Street Fighter IV [RIP] Abi bu rip te seseler ve videolar varmı????
| | 13 Jul 2009, 23:38 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|