oldu..şimdi açtıgım karakaterler oyunu kapatınca siliniyo bu normalmi hep yeniden açmak mı gerekiyo
05 Sep 2009, 10:58
vandetta00
Moderator
Joined: 14 Dec 2006, 18:06 Posts: 623 Location: Ankara-Kırıkkale
Re: Street Fighter IV [RIP]
kusadası wrote:
oldu..şimdi açtıgım karakaterler oyunu kapatınca siliniyo bu normalmi hep yeniden açmak mı gerekiyo
>>>Oyunu açınca "Home" tuşunu açıp Live menüsüne gir ve oradan kendine "Offline Profile" oluştur. >>>Profil oluşturmadığın için yaptığın tüm ayarlar vew açtığın karakterler siliniyor.
>>>Hehe... Hatırlıyorum da bu olayın çözülmesi (tüm forumda) 2 hafta kadar bir süre almıştı...
>>>Hehe... Hatırlıyorum da bu olayın çözülmesi (tüm forumda) 2 hafta kadar bir süre almıştı...
sağol bütün adamları açtım merak ettiğim birşey var...gouken ile bitirirken rival fight akuma gelecek diye tahmin ediyordum fakat ryu geliyor..ve oyun sonu videosunda ryu ölüyormu?
05 Sep 2009, 17:26
HadoukiN
Beyaz KuÅŸak
İndirelim bakalım teşekkürler..
07 Sep 2009, 11:44
HadoukiN
Beyaz KuÅŸak
İndirdim ama ekran kartı biraz yetersiz kaldı galiba Street Fighter Four diyo orda takılmaya başlıyor.
Görüntü bu şekilde geliyor bu görüntü pc setting de aldım lan konusundaki fotografı görüp oraya girdim eger ekran ayarlarını düşürmek gibi bi seçeneğimiz varsa ve oyunu oynayabilen arkadaşlar varsa settings ayarları fotolarını koyabilirse ekran ayarlarını düşürüp öylede denemek istiyorum.Şimdiden teşekkürler.
İndirdim ama ekran kartı biraz yetersiz kaldı galiba Street Fighter Four diyo orda takılmaya başlıyor.
Görüntü bu şekilde geliyor bu görüntü pc setting de aldım lan konusundaki fotografı görüp oraya girdim eger ekran ayarlarını düşürmek gibi bi seçeneğimiz varsa ve oyunu oynayabilen arkadaşlar varsa settings ayarları fotolarını koyabilirse ekran ayarlarını düşürüp öylede denemek istiyorum.Şimdiden teşekkürler.
800&600
Character Normal Quality Bide Bacround normal quality yap Digerleri Kalsin...
08 Sep 2009, 06:21
HadoukiN
Beyaz KuÅŸak
Yok yanlış anladın galiba.Yazıları göremiyorum oyunun quit game settings gibi yani.Sanırım görüntü ayarlarından kaynaklanıyor.Benim için game setting in oyun için screenshotlarını atabilirseniz.Görüntü ayarlarını düşürüp denemek istiyorum nette aradım ama yoktu malesef...
08 Sep 2009, 06:31
TwisTeD
Kara KuÅŸak
Yok yanlış anladın galiba.Yazıları göremiyorum oyunun quit game settings gibi yani.Sanırım görüntü ayarlarından kaynaklanıyor.Benim için game setting in oyun için screenshotlarını atabilirseniz.Görüntü ayarlarını düşürüp denemek istiyorum nette aradım ama yoktu malesef...
ekran kartın maalesef bu oyuna göre çok zayıf kalıyo kartının pixel shader 3.0 desteği yok bu oyun shader 3.0 destekli bende de öyle oldu çok üzüldüm ama alıştım üzülme sen de alışırsın oyunun görüntü ayarlarını düşüremezsin zaten oyunun menüsünü göremiyon ben de denedim görmeden resimlerle yapıyım diyosun ama olmadı olamaz üzülme belki ekran kartını değiştirirsin ramin yetersizse (oyun en az 1gb istiyo)yeni bir bilgisayar alırsın olmadı internet cafede oynarsın mesela ben öyle yaptım hardest ta seth i dağıttım(ryu ,ken ve sagat'la)üzülme yani
24 Feb 2010, 22:27
mstfa_87
Acemi
arkdaşlar bunun hepsini mi indiricem bana bi yardımcı olsanız VE İNDİRDİKTEN SONRA NE YAPMAM gerekiyo şimdiden teşkler
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum