Re: Yeni Super Street Fighter Videosu ve Özellikleri
Çıkmadımı daha? :)
_________________ Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
18 Feb 2010, 16:57
Slay
Kara KuÅŸak
Hayır, martın ortası veya sonuna doğru çıkacak bakalım merakla bekliyorum.
_________________ Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
18 Feb 2010, 19:43
OrKo
Uzman
Oyunun çıkış tarihi 27 Nisan
18 Feb 2010, 21:00
chooseyourdestiny
Mavi KuÅŸak
ibuki ve makoto'nun oyuna dahil edilmesine sevinmiştim ama sonradan pcye çıkmayacagını hatırladım. sevincimizi kursagımızda bıraktın capcom
18 Feb 2010, 21:19
OrKo
Uzman
Yeni trailerı izliyorum da. Dudley Dempsey Roll ve Second Impact teki tepeden yuvarlanarak konma hareketini yapıyor.
Hakikaten Second Impact teki tam istediğim Dudley olmuş. Cody ve T. Hawk ile birlikte oynamayı en çok merak ettiğim karakter oldu Dudley. Oyun hakikaten çok güzel olacak.
Not: Trailerın sonuna bakıyorum da sanırım hakikaten yağlı yağlı Hakan karakteri geliyor.
Olacaksa bari Türk olsun.Hem yağlı güreş hem de karakterin adı Hakan olursa (Türk kökenli bir isim sonuçta) ilginç olacak bayağı. Ama inşallah hakan deyip de arap veya iranlı bir karakter çıkarmazlar karşımıza
18 Feb 2010, 23:12
thedarktower
Saiyan
Evet ya pc ye çıkmayacak olması çok koydu.Makoto için çok sevindim.3rd'den birde Urien olsa tam olacakmış.Hernekadar o elemenla pek oynayamasamda.Gootecks'i izlemek isterdim turnuvada.Yeni süper street Fighter turnuvasında harbiden Urien ile Gootecks'i izlemek isterdim.3rd strike da adam deli oynuyor Urien ile.Youtube dan bakabilirsiniz.Bu arada Chooseyourdestiny'de iyi oynar urienle.Nede olsa Urienbaba değilmi choose
19 Feb 2010, 00:06
chooseyourdestiny
Mavi KuÅŸak
eyvallah kardes pro oyuncuların isimlerini burda paylasalım ki izleyip bişeler kapalım. mesela gootecks'i ilk defa duyuyorum bi bakmak lazım. RX'den daha iyi oldugunu zannetmiyorum ama
19 Feb 2010, 08:06
Slay
Kara KuÅŸak
Online modunda aşmış oyuncuların istediğimiz an replay lerini izleyebilicez buda kendini geliştirmek isteyenler için güzel bir fırsat olacak
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum