Re: Yeni Super Street Fighter Videosu ve Özellikleri
thedarktower wrote:
Evet ya pc ye çıkmayacak olması çok koydu.Makoto için çok sevindim.3rd'den birde Urien olsa tam olacakmış.Hernekadar o elemenla pek oynayamasamda.Gootecks'i izlemek isterdim turnuvada.Yeni süper street Fighter turnuvasında harbiden Urien ile Gootecks'i izlemek isterdim.3rd strike da adam deli oynuyor Urien ile.Youtube dan bakabilirsiniz.Bu arada Chooseyourdestiny'de iyi oynar urienle.Nede olsa Urienbaba değilmi choose
dostum gootecks i izledim adam pro bile degil. urien'ın hakkını veremiyor.bak RX'in herhangi bi maçını ekliyorum bi bunu izle bi de gootecks i izle arada daglar kadar fark var
19 Feb 2010, 14:38
Slay
Kara KuÅŸak
Pro oyuncu derken Daigo nun üstüne Ryu ile oynayanı tanımam
19 Feb 2010, 17:58
thedarktower
Saiyan
Slay wrote:
Pro oyuncu derken Daigo nun üstüne Ryu ile oynayanı tanımam
Momochi var Akuma ile Daigo'yu mahvetmişti.Justin Wong'da Balrog ve Rüfus ile mükemmel oynuyor.Alex Valle'de Mr Bison ile sağlam.Ama Daigo'nunda hakkını vermek lazım
O akuma ile oynuyor ryu ile değil. Ama o adamda akuma ile iyi oynuyor ama daigo combo ya hiç girmiyor neredeyse adamın hep bir açığını arıyor tabi adamda boşş duracak değil ya direk bam küt dalıyor.
_________________ Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
19 Feb 2010, 18:24
thedarktower
Saiyan
good wrote:
O akuma ile oynuyor ryu ile değil. Ama o adamda akuma ile iyi oynuyor ama daigo combo ya hiç girmiyor neredeyse adamın hep bir açığını arıyor tabi adamda boşş duracak değil ya direk bam küt dalıyor.
Daigo comboya girmiyormu?Daigo komboya girmiyorsa bence hiçbir oyuncu girmiyordur.Maçlarını dikkatle izle.3rd strike maçlarını izle.Adam kombo manyağı yapıyor .Zaten street fighter 4 çok komboya girmeli bir oyun değil.Yine de bence Daigo komboları iyi yapıyor,en azından gereken yerde gereken komboyu yapıyor.Ve rakipleri de bam küt dalmıyor,onlarda profesyonel.Daigo ile Alex Valle'nin 3rd stike maçını ve Justin wongg ile Daigo'nun street fighter 4 evo 2009 final maçını izle ne demek istediğimi anlayacaksın.Adamlar dünya şampiyonluğuna oynayan profesyonel oyuncular.Nasıl bam küt girerler
Ben Sf4'den bahsediyorum ordadahep adamın gelmesini bekliyor adam havadan gelirse 2 yumruk sallıyor anca adamın açığını yakalaması gerek mesela ultrası yada super'i dolunca havadan geliren yada nırmal giderken 2 tekme bi shorku shoryu2yu havada kesip adamdan önce eyre inip ultrayı kullanıp issabet etmesi zaten adamın gene haşatı çıakr sona bekler adamı bu sefer adam sinirlenir yada heyecanb yapar adamın açığını yakalar başlar combo'ya yada direk gider kendi dalar. Edit: Momochi akuma ile nasıl oynuyor ki direk havadan alttan dalıyor hatta ondan bir taktik bile öğrendim. Ufak tatsumaki büyük shoryu yere inincede alttan tekme at çok güzel oluyor zaten daigoyada böyle çok dalıyordu.
_________________ Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
19 Feb 2010, 18:34
Slay
Kara KuÅŸak
Sf de mantık komboya dayalı sistem değil taktiksel bir sistemdir komboya dayalı + taktiksel sistem olarak KoF u gösterebiliriz Sf serisinde malesef çok gelişmiş kombinasyonlar mevcut değil bir focus atak olayı eklemişler fakat seri kapışmalarda çok kullanışsız ve gereksiz enerji kayıplarına yol açıyor hele birde ps kollarında oynarsanız ne demek istediğimi daha iyi anlıycaksınız =) SSF 4 te umarım biraz daha geliştirirler şu kombo olaylarını önceden de söylediğim gibi superler ve ultralar çok yetersiz varsa yoksa ryu ya çalışmışlar.
19 Feb 2010, 23:59
chooseyourdestiny
Mavi KuÅŸak
Slay wrote:
Sf de mantık komboya dayalı sistem değil taktiksel bir sistemdir komboya dayalı + taktiksel sistem olarak KoF u gösterebiliriz Sf serisinde malesef çok gelişmiş kombinasyonlar mevcut değil bir focus atak olayı eklemişler fakat seri kapışmalarda çok kullanışsız ve gereksiz enerji kayıplarına yol açıyor hele birde ps kollarında oynarsanız ne demek istediğimi daha iyi anlıycaksınız =) SSF 4 te umarım biraz daha geliştirirler şu kombo olaylarını önceden de söylediğim gibi superler ve ultralar çok yetersiz varsa yoksa ryu ya çalışmışlar.
sf4 comboya dayalı bi sistem degil desen onu anlarım ama sen genelleme yapıp bütün sf oyunları için konuşuyosun kofçularda böyle bi önyargı var zaten. şu videoyu izleyenler sf'nin comboya dayalı olup olmadıgını anlayacaktır 2.37'de adam comboya bi baslıyo ve raund bitiyo.
Slay wrote:
Sf serisinde malesef çok gelişmiş kombinasyonlar mevcut değil
ayrıca gelişmiş combinasyon sistemler de var buyrun
20 Feb 2010, 10:18
Slay
Kara KuÅŸak
Yinede yetersiz anlatmaya çalıştığımı anlayamamışsın hareket açısından sürekli tekdüze hareketlerle uygulanıyor kombinasyonlar SF 3 yine bir nebze güzel ama 4 için aynı şeyleri söylemek mümkün değil belirli adamlar dışında hiç özen gösterilmemiş kombo olayına.İnsan SSF4 e excel modu eklerde bari biraz kombo yapar insanlar.
20 Feb 2010, 11:49
TwisTeD
Kara KuÅŸak
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum