|
It is currently 15 Feb 2012, 19:52
|
View unanswered posts | View active topics
Yeni Super Street Fighter Videosu ve Özellikleri | Author | Message | | good Samuray Joined: 25 Jul 2009, 18:26 Posts: 3914 Location: CANADA |  Re: Yeni Super Street Fighter Videosu ve Özellikleri Aa Harbiden ne işi var onun orda windows felan yazıyor,birde çıkıyormuş pc ye ahh heycanlandım bak şimdi. İNşallah pc'ye çıakr şu oyun!(AMİN!) _________________
 Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W  "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
| | 20 Feb 2010, 17:39 | |  | | TwisTeD Kara Kuşak Joined: 24 Oct 2009, 13:16 Posts: 727 Location: Burada |  Re: Yeni Super Street Fighter Videosu ve Özellikleri Benim tahminim Windows SF ye sponsor sa oyunda çıkmazsa sponsorluğunu kesebilir o yüzden PC yede çıkarması lazım  _________________
"Bilmediğini bilenin arkasından gidin, bilmediğini bilmeyeni uyarın, bilmediğini bilene öğretin, bilmediğini bilmeyenden kaçının." (Conficius)
| | 20 Feb 2010, 18:12 | |  | | Slay Kara Kuşak Joined: 11 Aug 2005, 22:45 Posts: 957 Location: Darkhole |  Re: Yeni Super Street Fighter Videosu ve Özellikleri Sponsor değil ama xbox ile anlaşmalıysa pc içinde hazırlanabilir Bill baba nın isteğine bağlı =) _________________
PSN ---> MaviSiyah
| | 20 Feb 2010, 18:31 | |  | | TwisTeD Kara Kuşak Joined: 24 Oct 2009, 13:16 Posts: 727 Location: Burada |  Re: Yeni Super Street Fighter Videosu ve Özellikleri Olabilir  _________________
"Bilmediğini bilenin arkasından gidin, bilmediğini bilmeyeni uyarın, bilmediğini bilene öğretin, bilmediğini bilmeyenden kaçının." (Conficius)
| | 20 Feb 2010, 19:00 | |  | | OrKo Uzman Joined: 11 May 2007, 19:14 Posts: 1012 |  Re: Yeni Super Street Fighter Videosu ve Özellikleri Valla pc olayının olacağını düşünmüyorum. En azından trailerların verildiği official siteye bakarsak ( http://www.capcom.co.jp/sf4/trailer.html) sadece ps3 ve xbox 360 logosu var.Pc logosu yok. En azından Capcom'dan resmi açıklama gelmesini beklemek lazım
| | 20 Feb 2010, 19:31 | |  | | TwisTeD Kara Kuşak Joined: 24 Oct 2009, 13:16 Posts: 727 Location: Burada |  Re: Yeni Super Street Fighter Videosu ve Özellikleri OrKo wrote: Valla pc olayının olacağını düşünmüyorum. En azından trailerların verildiği official siteye bakarsak ( http://www.capcom.co.jp/sf4/trailer.html) sadece ps3 ve xbox 360 logosu var.Pc logosu yok. En azından Capcom'dan resmi açıklama gelmesini beklemek lazım Doğru bencede _________________
Last edited by TwisTeD on 24 Feb 2010, 23:06, edited 1 time in total.
| | 20 Feb 2010, 21:45 | |  | | soner78 Kara Kuşak Joined: 20 Aug 2007, 09:04 Posts: 537 |  Re: Yeni Super Street Fighter Videosu ve Özellikleri Slay wrote: Yinede yetersiz anlatmaya çalıştığımı anlayamamışsın hareket açısından sürekli tekdüze hareketlerle uygulanıyor kombinasyonlar SF 3 yine bir nebze güzel ama 4 için aynı şeyleri söylemek mümkün değil belirli adamlar dışında hiç özen gösterilmemiş kombo olayına.İnsan SSF4 e excel modu eklerde bari biraz kombo yapar insanlar. Bence de yetersiz.Bunun en büyük nedeni süper barı sadece 1 tane ve çok yavaş doluyor.Eğer süper hızlı dolsa ve haraketi yarıda kesme(focus+ileri+ileri) süper barından daha az götürse daha uzun ve değişik kombolar ortaya çıkar antreman modda hepsi sınırsızken millet neler neler yapıyor youtube dan seyrediyoruz. Bir diğer neden de karakterler.Genelde sf2 karakterleri dövüş sitilleri comboya dayalı değil oyunda sf2 ye çok bağlı kalmış.Bu yeni karakterlerle oyunda güzel kombolar yapılabilir.
| | 20 Feb 2010, 23:40 | |  | | chooseyourdestiny Mavi Kuşak Joined: 07 Jan 2010, 19:54 Posts: 122 |  Re: Yeni Super Street Fighter Videosu ve Özellikleri soner78 wrote: Slay wrote: Yinede yetersiz anlatmaya çalıştığımı anlayamamışsın hareket açısından sürekli tekdüze hareketlerle uygulanıyor kombinasyonlar SF 3 yine bir nebze güzel ama 4 için aynı şeyleri söylemek mümkün değil belirli adamlar dışında hiç özen gösterilmemiş kombo olayına.İnsan SSF4 e excel modu eklerde bari biraz kombo yapar insanlar. ben de katılıyorum zaten sf4 oynanabilirlik açısından zayıf. eski oyun tarzına geri dönmüşler. "adu at adam zıplasın shoryu çek" işin özü bu. açıkçası ben sf3'te daigo'nun maçlarını zevkle izlerdim ama sf4'te sıkılıyorum çünkü adam sürekli adu atıyor. bu ne sacma bi oyun tarzı. capcom'un grafiklere önem verdigi kadar oyun tarzına da önem vermesi gerekirdi. bi de adamlar çok adaletsiz misal blanka'yı secmişse rakip, sen de blanka'yı secmezsen zor yeniyosun. her zaman söylerim sf3 en iyi sf oyunudur. ne ex serisi, ne alpha, ne de sf4... hız açısından combo ve oynanıs açısından sf3ün üstüne yok _________________
| | 21 Feb 2010, 11:10 | |  | | Slay Kara Kuşak Joined: 11 Aug 2005, 22:45 Posts: 957 Location: Darkhole |  Re: Yeni Super Street Fighter Videosu ve Özellikleri Sf3 çok güzel oyunda millet kafa yormayı sevmediği için işine gelmedi =) Sf4 ün tutmasının sebebide basit oynanılabilirliği olması zaten, çoluk çocuk dediğin gibi Blanka yı alıp basit oyun stiliyle kazanabiliyor =) _________________
PSN ---> MaviSiyah
| | 21 Feb 2010, 12:45 | |  | | TwisTeD Kara Kuşak Joined: 24 Oct 2009, 13:16 Posts: 727 Location: Burada |  Re: Yeni Super Street Fighter Videosu ve Özellikleri chooseyourdestiny wrote: soner78 wrote: Slay wrote: Yinede yetersiz anlatmaya çalıştığımı anlayamamışsın hareket açısından sürekli tekdüze hareketlerle uygulanıyor kombinasyonlar SF 3 yine bir nebze güzel ama 4 için aynı şeyleri söylemek mümkün değil belirli adamlar dışında hiç özen gösterilmemiş kombo olayına.İnsan SSF4 e excel modu eklerde bari biraz kombo yapar insanlar. ben de katılıyorum zaten sf4 oynanabilirlik açısından zayıf. eski oyun tarzına geri dönmüşler. "adu at adam zıplasın shoryu çek" işin özü bu. açıkçası ben sf3'te daigo'nun maçlarını zevkle izlerdim ama sf4'te sıkılıyorum çünkü adam sürekli adu atıyor. bu ne sacma bi oyun tarzı. capcom'un grafiklere önem verdigi kadar oyun tarzına da önem vermesi gerekirdi. bi de adamlar çok adaletsiz misal blanka'yı secmişse rakip, sen de blanka'yı secmezsen zor yeniyosun. her zaman söylerim sf3 en iyi sf oyunudur. ne ex serisi, ne alpha, ne de sf4... hız açısından combo ve oynanıs açısından sf3ün üstüne yok haklısın sana katılıyorum _________________
| | 21 Feb 2010, 13:35 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|