|
It is currently 15 Feb 2012, 19:51
|
View unanswered posts | View active topics
Yeni Super Street Fighter Videosu ve Özellikleri | Author | Message | | aronow Kara Kuşak Joined: 02 Jul 2009, 20:24 Posts: 556 Location: İstanbul City |  Re: Yeni Super Street Fighter Videosu ve Özellikleri PS3 sahibi olanlar gerçekten çok eğlenecek. Oyunun online sistemi çok geliştirilmiş Replay sistemi, takım maçları, önceden yapılan maçları izleme gibi güzel özellikler eklenmiş.
Arkadaşlar yeri değil ama izlediğim videolar sonucu Zangief yine SF4 teki gibi güç konusunda çoğu karakteri geçiyor ama ben bir türlü Zangief in 360 olayına alışamadım bunun bir taktiği var mı? Varsa söylerseniz çok makbule geçer. _________________
M-magnificent (Muhteşem) I-icon (İcon) C-caring (Bakım) H-hero (Kahraman) A-angel (Melek) E-eternal (Sonsuz) L-loving (Sevgi dolu) J-joyful (Neşeli) A-amazing (Heyecan verici) C-creative (Yaratıcı) K-king(!) (KRAL) S-smooth (Kusursuz) O-original (Orjinal) N-natural (Doğal)
| | 14 Mar 2010, 13:32 | |  | | Slay Kara Kuşak Joined: 11 Aug 2005, 22:45 Posts: 957 Location: Darkhole |  Re: Yeni Super Street Fighter Videosu ve Özellikleri Ultrasını zıplayarak kolay yaaparsın normalinide gerideyken aniden yarım U şekliyle hızlıca yaparsan kolay yaparsın kapmasını.Nisan ayını bekliyoruz valla takım maçları süper zevkli olacak  _________________
PSN ---> MaviSiyah
| | 14 Mar 2010, 15:02 | |  | | aronow Kara Kuşak Joined: 02 Jul 2009, 20:24 Posts: 556 Location: İstanbul City |  Re: Yeni Super Street Fighter Videosu ve Özellikleri Yardım için sağol Zangief a alışıcam gerçekten Zangief bayağı güçlü. _________________
M-magnificent (Muhteşem) I-icon (İcon) C-caring (Bakım) H-hero (Kahraman) A-angel (Melek) E-eternal (Sonsuz) L-loving (Sevgi dolu) J-joyful (Neşeli) A-amazing (Heyecan verici) C-creative (Yaratıcı) K-king(!) (KRAL) S-smooth (Kusursuz) O-original (Orjinal) N-natural (Doğal)
| | 14 Mar 2010, 19:33 | |  | | good Samuray Joined: 25 Jul 2009, 18:26 Posts: 3914 Location: CANADA |  Re: Yeni Super Street Fighter Videosu ve Özellikleri Ayı boğan maşallah ama Hakan bence Zagiaf'a 100000 takacak,PC ye çıakrsa oynıyacağız bizde,çıkmazsa bile orj. sf4 keyi alacağım şahsen ben. :) _________________
 Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W  "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
| | 14 Mar 2010, 19:42 | |  | | aronow Kara Kuşak Joined: 02 Jul 2009, 20:24 Posts: 556 Location: İstanbul City |  Re: Yeni Super Street Fighter Videosu ve Özellikleri good wrote: Ayı boğan maşallah ama Hakan bence Zagiaf'a 100000 takacak,PC ye çıakrsa oynıyacağız bizde,çıkmazsa bile orj. sf4 keyi alacağım şahsen ben. :) Bende alıcam kanka rengin yeşil olmuş ama Samuray yazıyo ne iş?  _________________
| | 14 Mar 2010, 22:32 | |  | | TwisTeD Kara Kuşak Joined: 24 Oct 2009, 13:16 Posts: 727 Location: Burada |  Re: Yeni Super Street Fighter Videosu ve Özellikleri TheCrow wrote: Yeni süper ve ultralar var. Super Street Fighter'da buna benzer birçok yenilik var  Ve artık şu imzadan gına geldi  Bırakın yaw bir kişi kullansın neyse de her sayfayı açtığımda biri bu resmin linkini kopyala yapıştır yapıyor  Ezberledim. İçimden Ahmet Gülhan çıkacak (o dilini tutan elemanın adı o sanırım  ) yetti gayrı !!! zaten bende sıkılmıştım ne koysam diye bizde artık bunu kullanırız good ile  abi ben şahsen hakanın da çıkması üzerine pc ye çıkaracakları kanaatındayım çünkü herkesin evinde PS3 sayısı ile PC sayısını karşılaştırırsan...... Bayağı bir fark çıkar ama avrupayı bilemem eğer bir şeyden eminsem %100 SF4 den aldıkları hasılatı SSF4 den alamıyacaklar... ----------------------------------------------------------------------------------------- Abi birde Hakan'ın saçları ne yav mavi hiç saç mı olurmuş. _________________
"Bilmediğini bilenin arkasından gidin, bilmediğini bilmeyeni uyarın, bilmediğini bilene öğretin, bilmediğini bilmeyenden kaçının." (Conficius)
| | 14 Mar 2010, 22:37 | |  | | chooseyourdestiny Mavi Kuşak Joined: 07 Jan 2010, 19:54 Posts: 122 |  Re: Yeni Super Street Fighter Videosu ve Özellikleri kardes o saç degil ki kafaya bişe takmıs onun rengi _________________
| | 18 Mar 2010, 20:57 | |  | | TwisTeD Kara Kuşak Joined: 24 Oct 2009, 13:16 Posts: 727 Location: Burada |  Re: Yeni Super Street Fighter Videosu ve Özellikleri haa bende saç sandım onu  valla yüreğime su indi gibi bi şey oldu bu arada pc ye çıkması için dünya mail yağdırıken siz niye duruyorsunuz  mesajlarında % 24 ü türkiyeden geliyormuş ama capcom kararlı gibi görünüyor _________________
"Bilmediğini bilenin arkasından gidin, bilmediğini bilmeyeni uyarın, bilmediğini bilene öğretin, bilmediğini bilmeyenden kaçının." (Conficius)
| | 18 Mar 2010, 22:19 | |  | | chooseyourdestiny Mavi Kuşak Joined: 07 Jan 2010, 19:54 Posts: 122 |  Re: Yeni Super Street Fighter Videosu ve Özellikleri valla pc'ye çıkmaz gibi duruyor, anca xbox emusü çıkarsa oynarız  _________________
| | 19 Mar 2010, 00:05 | |  | | good Samuray Joined: 25 Jul 2009, 18:26 Posts: 3914 Location: CANADA |  Re: Yeni Super Street Fighter Videosu ve Özellikleri chooseyourdestiny wrote: valla pc'ye çıkmaz gibi duruyor, anca xbox emusü çıkarsa oynarız  Bencede pc ye çıkarmazlar oyunu büyük ihtimal ama,2010 Japonya Türkiye kardeşlik yılı olduğu için capcom Türkiye için bir kıyak yapabilir. ^^ Bu yazıyı gör capcom benim için pc ye çıkar bu oyunu.  _________________
 Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W  "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
| | 19 Mar 2010, 16:24 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|