_________________ Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
22 Jan 2010, 18:10
thedarktower
Saiyan
Re: Yeni Super Street Fighter Videosu ve Özellikleri
Harbiden Alex ve Urien eklense çok hoş olacakmış.Oyunda gereksiz karakterler var.
22 Jan 2010, 19:35
ben efsaneyim
Samuray
senin için hokuto eklesinler benim için hugo,darun,jack gerçi çeşit olsun yeter bu karakterleri çok seviyorum ama
_________________ Türk insanı para gibidir,Üstüne ışık tutun içinde Atatürk yoksa sahtedir ---------------------------------------------------------------------------------- Rüyalar...Hissedardı mutluluktan istenen de buydu oysa çok görüldü bak bütün bu İnsanlar...Nedense çok dürüsttü kördüler birer birer rüyamı elleriyle gömdüler ------------------------------------------------------------------------------------ gerçekte nasıl insanlar olduğumuzu bilmiyoruz. ölümden önceki o ana kadar.
ölüm seni almaya geldiğinde aslında ne olduğunu anlayacaksın.
Diğer oyuna benim için mj'yi eklesinler. O oyunu çıktığı ilk gün orjinal'ini alırım.
_________________ Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
22 Jan 2010, 21:42
soner78
Kara KuÅŸak
Benim yaptığım eleştiriler akuma ve yeni süperler ve oyunun bazı eksikleri üzerine.Yinede en iyi street fighter oyunu sf4 tür.Oyunun görüntüsü güzel karakterlerin dayak yediği çektiği acı yüzlerinden cam gibi yansıyor müzikleri güzel arka planlar dövüşe duyarlı focus atakla combolar çeşitlenmiş karakter çizimleri güzler hele bazıları süper çizilmiş.Bazı arkadaşlara yavaşlığı konusundada katılmıyorum oyunun temposu tam kıvamında.Yani oyunda aslında kötü yönü az ama eksik yönü var. Süper inanılmaz yavaş doluyor 2 rounda 1 anca ki bir focus kullansan oda gitti süper hakkı x2 olsa ve hızlı dolsa daha çeşitli ve doyurucu combo yapılabilir Özel hareket sayısı az Sf2 le neredeyse aynı 1 er özel hareket daha verilebilirdi.Bunlar gözüme çarpan ilk eksikler sf 3 ten ibuki makoto alex gelse hakikaten güzel olur. chooseyourdestiny dejayı bende sevmem ama videolarda güzel normalde ben fei longuda sevmezdim ama bu oyunda süper.Urien le iyi oynadığını 2 df den biliyorum..İnş koymazlar
22 Jan 2010, 22:05
aronow
Kara KuÅŸak
Joined: 02 Jul 2009, 20:24 Posts: 556 Location: İstanbul City
urien'i koyup bi de boss yaparlarmıs of o zaman tadından yenmez . ama koymazlar yani hiçbiyerde bahsedilmemiş. ben ibukiye de razıyım third strike'dan karakter olsun yeter ki. ah bi de exden garuda eklense ya da kairi. bakarsın bi gün mk armageddon gibi bütün karakterlerin toplandıgı bi oyun çıkarır capcom, choose demişti dersiniz
22 Jan 2010, 23:32
Slay
Kara KuÅŸak
Oyunu temin ettikten sonra kendimce - ve + ları sizlerle paylaşırım arkadaşlar
23 Jan 2010, 03:20
kofdelisi
YeÅŸil KuÅŸak
Joined: 12 Oct 2009, 11:40 Posts: 95 Location: Adana ama kalbi hâlâ İstanbul'da :'(
chooseyourdestiny wrote:
urien'i koyup bi de boss yaparlarmıs of o zaman tadından yenmez . ama koymazlar yani hiçbiyerde bahsedilmemiş. ben ibukiye de razıyım third strike'dan karakter olsun yeter ki. ah bi de exden garuda eklense ya da kairi. bakarsın bi gün mk armageddon gibi bütün karakterlerin toplandıgı bi oyun çıkarır capcom, choose demişti dersiniz
ama nanase de olmalı ya! bi de clarck! çok yakışır sf ye! sen çok seversin clarckı
23 Jan 2010, 19:29
chooseyourdestiny
Mavi KuÅŸak
clarck olursa bırakırım bu işi ben .ama nanaseyi koymazlar adamım ben garudaya da razıyım
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum