Joined: 02 Jul 2009, 20:24 Posts: 556 Location: İstanbul City
Re: Yeni Super Street Fighter Videosu ve Özellikleri
chooseyourdestiny wrote:
urien'i koyup bi de boss yaparlarmıs of o zaman tadından yenmez . ama koymazlar yani hiçbiyerde bahsedilmemiş. ben ibukiye de razıyım third strike'dan karakter olsun yeter ki. ah bi de exden garuda eklense ya da kairi. bakarsın bi gün mk armageddon gibi bütün karakterlerin toplandıgı bi oyun çıkarır capcom, choose demişti dersiniz
capcom sıkışırşa öyle bişey yapabilir.yapsa bile bize gelme hep ps3 xbox 360
Millet yeni gelecek super sf 4 e Hokuto,garuda,nanase,cracker jack,darun,vulcano rosso,shadowgeist gibi karakterleri beklemeyin.Çünkü bu karakterler Capcom'a ait değil. Arika firmasına ait.Dolayısıyla bu karakterleri kullanmayacaklar. Zaten EX serisini de Capcom yapmamıştı.
Ha zaten açıklanmayan 2 karakter kaldı bunlardan biri bir ihtimal Hakan isminde Arap kökenli kapmalı bir karakter olacak. Diğerini de bekleyip göreceğiz
25 Jan 2010, 19:33
Slay
Kara KuÅŸak
Hakan isimli arap karakter olursa yılın saçmalığı olur nereden çıktığı belli mi bu iddianın oda var tabii?
25 Jan 2010, 22:13
thedarktower
Saiyan
Slay wrote:
Hakan isimli arap karakter olursa yılın saçmalığı olur nereden çıktığı belli mi bu iddianın oda var tabii?
Kesinlikle katılıyorum.Bu gerçek olursa oyunun boku çıkmış demektir.
25 Jan 2010, 22:14
OrKo
Uzman
Yabancı ve sağlam dövüş oyunları ile ilgilenen bazı sitelerde Hakan karakterinin olacağına dair yorumlar var.Fightersgeneration, shoyuken,gamespot sitelerinde vardı sanırım bu iddia. Sadece iddia.Bekleyip göreceğiz ama Hakan diye bir karakter açıklanırsa şaşırmayın derim.
Google a super sf 4 ve hakan yazın görün
25 Jan 2010, 23:00
Slay
Kara KuÅŸak
Oyunun en son tanıtım videosu
28 Jan 2010, 21:22
soner78
Kara KuÅŸak
Video süper olmuş müzikte güzel insanı çok pis gaza getiriyor.Yanımda biri olsa dalardım valla
PC için çıkmayacağını anladım ama sonradan belki çıkabilir. Slay çok şanslısın dostum.
_________________ Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
29 Jan 2010, 02:03
megaman-zero
Kahverengi KuÅŸak
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum