dedeiğim gibi gidin sai kano yu izleyin aynı kız bi görünümü farklı yetenekler aynı
19 Mar 2010, 17:46
barbarbeku
Kara KuÅŸak
Re: Tekken 6 BR; Alisa çok ilginç
saikano
22 Mar 2010, 09:08
siirperest
YeÅŸil KuÅŸak
lars durusuyla belli idi zaten mishima ailesinden olduğu hade hayırlısı biz oynayamayacağız durum onu gösteriyor pc ye çıkmaz bu oyun emu memu da çıkmaz anca işte böyle ağzımızın suyu akar bakarız oynayamayız ...
27 Apr 2010, 10:23
MRiCon
YeÅŸil KuÅŸak
barbarbeku wrote:
saikano
Abi izleyemedim bn hepsini yha aşırı drama var acıdım bi an kıza sonra bırakdım izlediğim bölümler 3 blm fln yha xD
lars durusuyla belli idi zaten mishima ailesinden olduğu hade hayırlısı biz oynayamayacağız durum onu gösteriyor pc ye çıkmaz bu oyun emu memu da çıkmaz anca işte böyle ağzımızın suyu akar bakarız oynayamayız ...
yanılıyorsun ! birkaç ay sabredin oyunun wii versiyonu çıkacakmış ve dolphin emulatörü ile pcde oynanabilecekmiş... ayrıca wii olduğu için grafikleri düşebilir...
yanılıyorsun ! birkaç ay sabredin oyunun wii versiyonu çıkacakmış ve dolphin emulatörü ile pcde oynanabilecekmiş... ayrıca wii olduğu için grafikleri düşebilir...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum