bu tekken 2 yi çalıştıramadım yardım etsene kardeş
dostum sadece rom ıle calıstıramassın zaten sana bios paketını verıyorum roms klasorune zıplı halde at sonra sag tıkla buraya cıkart de ıcındekı bıosları cıkıcak sonra ıtedıgın oyunu oynayabılırsın
abi ben bu emulatörü çalıştırdeım da (mame32 0.82) bir sürü oyun lar çıktı hiç bir tekken i çalıştırmadı bi yardımcı ol ya bi oynayamadım şu oyunu
o emulatoru sana kullanım kılavuzu ıcın vermıstım mame son surumu yerden emulatoru ındır sonra psx yontemını uygula
10 Jul 2007, 15:15
21ARIZA
Beyaz KuÅŸak
oyunu kurdum ama ekran küçük oldu neden acaba...
[url=www.resimupload.com/ds405997948_adsız.html][/url]
14 Jul 2007, 15:18
seferf
Acemi
Shingo wrote:
myhto wrote:
bu tekken 2 yi çalıştıramadım yardım etsene kardeş
dostum sadece rom ıle calıstıramassın zaten sana bios paketını verıyorum roms klasorune zıplı halde at sonra sag tıkla buraya cıkart de ıcındekı bıosları cıkıcak sonra ıtedıgın oyunu oynayabılırsın
yani ben zinc i kullan madan mı bu emülatoru çalıştıracagım
17 Jul 2007, 13:24
asdf123
Acemi
kardeş yarım yamalak anlatmayın yau. bir paylaşım yapmışsınız adam akıllı anlatın.. bios paketlerini de indirdim rom klasörünün içine attım yine çalışmadı. hangi emülatörle, hangi dosyaları nereye atacağımızı açık bir şekilde anlatırsanız süper olacak...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum