[quote="IMMORTALIFB"][quote="R-CENIC"]öncelikle konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ediyorum.oyunu açtım klavyeden tuşlar çalışıyor ama klavyeyle rahat oynanmıyor,pc ye gamepad taktım ama görmüyor.gamepad ile oynamanın bir yolu varmı acaba ?[/quote]
özel bi ayar yapmana gerek yok.game padi pc ye tanıttıktan sonra sırası ile epsxe/config/game pad/pad 1 veya pad 2 yap ayarlamaya başla..yalnız ayarlamalar yaparken analog varsa bunu kapatman gerek[/quote]
çok teşekkür ederim
28 Aug 2009, 19:14
xmahonix
Ninja
Joined: 08 Aug 2009, 23:25 Posts: 1012 Location: Uykusuz Gecelerdeyim...
Arkadaşım indirdim çalışıyor ellerinize sağlık ancak TR denilmiş Türkçe denilmiş ama sadece bikaç yer Türkçeleştirilmiş tekrar yazısı oyun modu filan...... ama you win/lose win 1/2/3 yada challenger yazıları hep ingilizce kalmış acaba cevirilemedi mi yoksa sistemin içindeki bu yazılar hiç değişmiyormu? hani çevirilemediyse yardımcı olucam da ..........
26 Sep 2009, 20:28
tolgabilgili
Siyah KuÅŸak
Joined: 24 Jun 2009, 19:20 Posts: 423 Location: En tepeye bakarsan gorursun
Re: Tekken 3 Türkçe [PC] ve [PSX]
su an okuldayım ındırıyorum her gordugumu beLeşşş =)
[quote="drakengard"]Arkadaşım indirdim çalışıyor ellerinize sağlık ancak TR denilmiş Türkçe denilmiş ama sadece bikaç yer Türkçeleştirilmiş tekrar yazısı oyun modu filan...... ama you win/lose win 1/2/3 yada challenger yazıları hep ingilizce kalmış acaba cevirilemedi mi yoksa sistemin içindeki bu yazılar hiç değişmiyormu? hani çevirilemediyse yardımcı olucam da ..........[/quote]
çevirinin sorumlusu benim bu ilk versiyon olduğu için tam türkçe değildir...
08 Dec 2009, 23:55
kobra06
Acemi
guzel paylasım saol
01 Jan 2010, 17:47
catikx
Acemi
arkadaşlar bende tekken 3 var ama benim için oyundaki en büyük zevk oyun sonu vidosu ama bendeki tekkende yok eger sizde varsa yada nasıl ulaşa bilirim biliyorsanız lütfen yardım edin catikx@hotmail.com
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum