Öncelikle tuş ayarlarını deneyerek bulacaksın. Ben joystick kullanıp tuşları kolayca tanıttığım için bende bir sorun olmadı. İkincisi oyunun hızı senin PC sisteminin kalitesiyle alakalı. Sistem yüksek = Oyun hızlı Sistem düşük = Oyun yavaş. Yardımcı olabilmişsek ne mutlu :)
15 Sep 2009, 14:33
coco
Acemi
Re: Tekken Tag Tournament PC [MameUI]
Görüntü kalitesini arttırmanın bir yolu var mı acaba.
Olmaz mı Kardeşim yeter ki sen iste :D 1. Adım: PC kasasını açıp ekran kartını Zotac GTX 295 ile değiştir. 2. Adım: PC kasasını açıp işlemciyi Intel Inside i7 (i seven) ile değiştir. Son olarak da 4 gb ram taktır. İşte bu kadar....
Bütün oyunları en yüksek görüntü kalitesinde oynayabilirsin onun dışında herşey hayal.
[(Bu arada yukarıda belirttiğim sistem oyun için geliştirilen dünyanın en iyi sistemi yaklaşık 1500 ytl ye patlıyo :D :D :D )]
ilk syafada bir arkadaş 9550 ile Cryisis COD4 Açtığını söylemiş nasıl açtın kardeşim kaç yıllık ekran kartıyla bendede o war Gta san andreasta bile biraz cık kasıyo dalgamı geçiyorsun :D
kardeşim alıntı nedir biliyoruz bu forumda aramızda kimin tecrübeli olduğunuda biliyoruz taa 1. sayfadan alıntı yapmak çok saçma birşeyddir mesajı ve konuyu hortlatmak demektir lütfen bi mesaj yazmadan önce yazcağın kişinin profiline bak
bu arada BBCOdeler kapalıdır bunuda aklına sok
17 Sep 2009, 12:45
neden_benn
Acemi
Re: Tekken Tag Tournament PC [MameUI]
güzel kardeşim şu emulatör ün kurulumu ile ilgili sayfa acılmıyo.. açıkmıyo derken İstenilen başlık mevcut değil. die bi sayfa cıkıyoo.. su emilatör üün kurulumunu anlatırsan ölesine büyük bi sevap işlemiş olursun ki :)
Belkide ben yanlış anladım hehe evet haklısın herşey açık açık görüntülü olarak anlatılmış.. Benim biraz bu rütbelerle takıntım varda birtürlü nasıl yükseleceğimi bulamadım heralde ondan olacak fazla alınganlık yaptım siz kusuruma bakmayın umarım hoş vakit geçiririz Bu arada bayramınız şimdiden kutlu olsun baran bey. Ben daha çok uğraşırım bu siteyle hehe......
teşekkür ederimde niye bana baran bey diyosrun hem ben 12 yaşındayım.Umarım beni sinir etmek için yapmıyorsun :) gülmek istiyorum fakat BBCode kapalı her neyse boşver bende biraz sinirli davrandım :)
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum