|
It is currently 15 Feb 2012, 20:21
|
View unanswered posts | View active topics
KOF XII E3 Görüntüleri | Author | Message | | Poisonblack Siyah Kuşak Joined: 10 Jun 2008, 17:55 Posts: 469 Location: Finland |  Re: KOF XII E3 Görüntüleri Çoğunlukta Ankette Onu Belirtmiş Zaten Leventk Dostum Kof birinci Çıkmış Ankette  _________________
| | 25 Jun 2009, 17:07 | |  | | Slay Kara Kuşak Joined: 11 Aug 2005, 22:45 Posts: 957 Location: Darkhole |  Re: KOF XII E3 Görüntüleri Henüz oynayamadığımız bir oyunu eleştirmek zaten saçmalık hani tv de futbol yorumcularının futbol oynamayı bile bilmeden ahkam kesip ortalığı karıştırmasına eşdeğer. _________________
PSN ---> MaviSiyah
| | 25 Jun 2009, 17:07 | |  | | thedarktower Saiyan Joined: 23 Oct 2008, 22:23 Posts: 5598 |  Re: KOF XII E3 Görüntüleri Slay wrote: Henüz oynayamadığımız bir oyunu eleştirmek zaten saçmalık hani tv de futbol yorumcularının futbol oynamayı bile bilmeden ahkam kesip ortalığı karıştırmasına eşdeğer. Aslında sende doğru söylüyorsun.Ben sadece oyun içi videolara baktım ve hoşuma gitti yani oynamış kadar oldum.Tabiki oynayıp ta yorum yazmak daha sağlam olurdu 
| | 25 Jun 2009, 17:10 | |  | | Poisonblack Siyah Kuşak Joined: 10 Jun 2008, 17:55 Posts: 469 Location: Finland |  Re: KOF XII E3 Görüntüleri Yalnız Şuna Dikkat Ettim Kimse Stf iğrenç Diye ısrar Etmiyorken Bazı Arkadaşlar Kof'a Yükleniyor Sürekli  Sevmiyorsan Oynamazsın Olur Biter Almazsında Snk Batıcak Değilya Sen Oyun Almıyorsun Diye  Yani Sözün Özü Gereksiz Yere Fanboy Olmaya Gerek Yok Ben Şahsen Stf 4 Oynuyorum Kof Çıkınca Onuda Oynayacağım Tekken'i de  _________________
| | 25 Jun 2009, 17:11 | |  | | Hyper Sonic Siyah Kuşak Joined: 21 Jul 2008, 20:05 Posts: 461 |  Re: KOF XII E3 Görüntüleri Slay wrote: Dervişin fikri neyse zikri oymuş derler, KOF serisinin üstünlüğünü kabul edemeyen arkadaşlar nedense özellikle KOF a açtıkları konularda sürekli bir eleştiri kötüleme çabası içerisindeler.Oyunu tanıtırken bir kere tarafsız ve diğer değerlendirmelere saygı duyularak bir sonuç içerisinde sunmak önemli yok IGN sonuçları neymiş şudur budur sonuçta oyunu uzmanları inceleyip değerlendiriyor siz neye göre değerlendirip eleştiriyorsunuz anlam veremedim. SF4 ün yeri başka Kof XII nin başka kalkıpta 3 5 tane hayatında KOF oynamayı bile bilmeyen adamların sözlerine bakıp genel değerledirmeleri görmezlikten gelecek değiliz, sitede bile KOF açık ara fark atmış siz kendi aranızda devam edin tartışmaya =) TR Fighters En İyi Dövüş Oyunu Anket Sonuçları: forum-f17/en-iyi-dovus-oyunu-sonuclandi-2008-ve-oncesi-icin-kof-t15-1020.htmlKoF daha basit oyuncuları kendine çekme özelliğine sahip. "Basit" kelimesi yanlış anlaşılmasın. Bunu derkenki kastım örneğin cafcaflı kombolar yapmak KoF serisinde daha basittir. Bi SFA3'te Custom Combo'yla adamı yere düşürmemeyi öğren bakayım :) O anket hangi oyunun daha iyi olduğundan ziyade hangi serinin "genel oyuncu"ya, hangi oyunun "üst seviye oyuncu"ya hitap ettiğini gösteriyo. Ben de iki kombo yapıp karşı takımdaki üç adamdan birini devirebiliyosam KoF'a oy veririm; derinlemesine bakınca olay tamamen farklı. Saygılar.
| | 25 Jun 2009, 17:15 | |  | | Hyper Sonic Siyah Kuşak Joined: 21 Jul 2008, 20:05 Posts: 461 |  Re: KOF XII E3 Görüntüleri Slay wrote: Henüz oynayamadığımız bir oyunu eleştirmek zaten saçmalık hani tv de futbol yorumcularının futbol oynamayı bile bilmeden ahkam kesip ortalığı karıştırmasına eşdeğer. Elini sürmediğin SF4'e demediğini bırakmadığın günleri unutmam :)
| | 25 Jun 2009, 17:18 | |  | | Slay Kara Kuşak Joined: 11 Aug 2005, 22:45 Posts: 957 Location: Darkhole |  Re: KOF XII E3 Görüntüleri SFA3 ü de oynadık seninle,custom combo dediğin olayda sallaya sallaya bir sürü combo çıkıyor zaten, KoF ile SF arasında combo açısından dağlar kadar fark var. Ben SF yi bir yere kadar oynar sıkılırım çünkü rakipler ya taktik yapar yada basit oynar yapacağın combolarda belirlidir üstten tekme alttan yumruk özel hareket gibi türevler.KoF serisinden anlıyorsan seninle bir ara oynayalım istersen bakalım SF de mi daha iyi combolar KoF ta mı görelim  + SF4 ü de oynadım Poisonblack arkadaşımın PS3 e ilk aldığı oyunlardan birisiydi ve beraber oynayıp test ettik.Bilip bilmeden yargılamazsan sevinirim  _________________
PSN ---> MaviSiyah
| | 25 Jun 2009, 17:23 | |  | | Poisonblack Siyah Kuşak Joined: 10 Jun 2008, 17:55 Posts: 469 Location: Finland |  Re: KOF XII E3 Görüntüleri Hyper Sonic wrote: Slay wrote: Dervişin fikri neyse zikri oymuş derler, KOF serisinin üstünlüğünü kabul edemeyen arkadaşlar nedense özellikle KOF a açtıkları konularda sürekli bir eleştiri kötüleme çabası içerisindeler.Oyunu tanıtırken bir kere tarafsız ve diğer değerlendirmelere saygı duyularak bir sonuç içerisinde sunmak önemli yok IGN sonuçları neymiş şudur budur sonuçta oyunu uzmanları inceleyip değerlendiriyor siz neye göre değerlendirip eleştiriyorsunuz anlam veremedim. SF4 ün yeri başka Kof XII nin başka kalkıpta 3 5 tane hayatında KOF oynamayı bile bilmeyen adamların sözlerine bakıp genel değerledirmeleri görmezlikten gelecek değiliz, sitede bile KOF açık ara fark atmış siz kendi aranızda devam edin tartışmaya =) TR Fighters En İyi Dövüş Oyunu Anket Sonuçları: forum-f17/en-iyi-dovus-oyunu-sonuclandi-2008-ve-oncesi-icin-kof-t15-1020.htmlKoF daha basit oyuncuları kendine çekme özelliğine sahip. "Basit" kelimesi yanlış anlaşılmasın. Bunu derkenki kastım örneğin cafcaflı kombolar yapmak KoF serisinde daha basittir. Bi SFA3'te Custom Combo'yla adamı yere düşürmemeyi öğren bakayım :) O anket hangi oyunun daha iyi olduğundan ziyade hangi serinin "genel oyuncu"ya, hangi oyunun "üst seviye oyuncu"ya hitap ettiğini gösteriyo. Ben de iki kombo yapıp karşı takımdaki üç adamdan birini devirebiliyosam KoF'a oy veririm; derinlemesine bakınca olay tamamen farklı. Saygılar. Yani Demek istiyorsun ki Benim Oyum ile Çobanın Oyu Bir Olmamalı Senden Başka Herkes Kolay Oynanan Oyunları Seviyor Ondan Kof'a Çok Oy Verdiler  Forumdaki Çoğunluk Basit Oynuyor Sen Mükemmel insansın Ben Bu Yazıdan Bunu Anlıyorum _________________
| | 25 Jun 2009, 17:27 | |  | | Hyper Sonic Siyah Kuşak Joined: 21 Jul 2008, 20:05 Posts: 461 |  Re: KOF XII E3 Görüntüleri Slay wrote: SFA3 ü de oynadık seninle,custom combo dediğin olayda sallaya sallaya bir sürü combo çıkıyor zaten, KoF ile SF arasında combo açısından dağlar kadar fark var. Ben SF yi bir yere kadar oynar sıkılırım çünkü rakipler ya taktik yapar yada basit oynar yapacağın combolarda belirlidir üstten tekme alttan yumruk özel hareket gibi türevler.KoF serisinden anlıyorsan seninle bir ara oynayalım istersen bakalım SF de mi daha iyi combolar KoF ta mı görelim  Sevmediğim oyunları oynamam ki... Custom Combo'nun mantığını anlamamışsın. Şimdi anlatacak durumum da yok. Evet, dağlar kadar fark var kombo olayında. KoF'ta her hareket birbirine bağlanırken (bu yüzden "basit"), SF'de belli başlı hareketleri, belli başlı koşullarda bağlarsın. Ha, Capcom aynısını yapamıyo mu? MvC2 der susarım. Rakipler taktik yapıyo diye sıkılıyo musun? O zaman Hack'n Slash tarzında oyun oyna ya, dövüş oyunları sana göre değil (ya da pata küte rasgele tuşlara basıp adam dövdüğün türdeki oyunlar (Kof) senlik). Dediğinden direk bu çıkıyo yani. Denkelemi çözersek SF'de adamlar taktik yapıyo diye bi süre sonra sıkılıyosan ve Koftan hiç sıkılmıyosan demek ki Kof taktik oyunu değil, pata küte dalma oyunu. Evet, oynamıştık SFA3'ü senle ama Custom Combo olayına hiç girilmedi o dövüşlerde. + Sonradan eklemişsin SF4'ü oynadığını belirttiğin yazıyı da. Fei Long'a "Donla dövüşene erkek demem ben!" dediğin zamanlar SF4'ün çıkmadığı zamanlardı :) Ben de oyunu senin gibi görsel açıdan eleştiriyorum: Çok kötü görünüyo. Ayrıca bazı muhatap almadığım şahsiyetler konuşsun dursun kendi kendine  +2 Asla bilip bilmeden yargılamam.
| | 25 Jun 2009, 17:30 | |  | | Slay Kara Kuşak Joined: 11 Aug 2005, 22:45 Posts: 957 Location: Darkhole |  Re: KOF XII E3 Görüntüleri Custom Combo yu sende yapamıyorsun zaten bunuda itiraf ettin. + KoF serisinde olan kombinasyonları dikkatlice araştırıp izleme yada yapma fırsatın olsaydı her sene sistemin değişmesine rağmen son derece yaratıcı kombinasyonların katıldığını ve oynanılabilirliğin profesyonellere hitab ettiğini anlardın.SF de taktikten kastetmek istediğim rakiplerde yaratıcılık yok misal Zangief i alıp ilkel birkaç hareketle oynayıp oyun zevkinin içine ediyorlar.Ben serbest oyun mantığını severim ama bilinçli kombinasyonlarla beraber eğlenceli şekilde harmanlıyarak oynarım farketmişsindir.Sonuçta bu sitede de insanlar KoF u en çok sevilen ve oynanılan oyun seçtiklerine göre demekki insanlara daha sıcak ve yaratıcılıklarını test etme imkanı tanıdığı gerçeği çıkıyor.Diğer insanlardan daha üstünüm Süpermen'im diyorsan bize bunu ispat etmen lazım (herhangi bir turnuvada birincilik kazanmak veya uluslararası turnuvalara katılıp başarı elde etmek gibi) o zaman bende sana katılırım saygılar.. son olarak
Sonradan eklemişsin SF4'ü oynadığını belirttiğin yazıyı da. Fei Long'a "Donla dövüşene erkek demem ben!" dediğin zamanlar SF4'ün çıkmadığı zamanlardı :) Ben de oyunu senin gibi görsel açıdan eleştiriyorum: Çok kötü
Ben oyuna kötü demedim zaten o adamın özel kıyafetinden tiksinmiştim ve bunu belirttim yani oynanılabilirlik ve grafiklere göre değil kişisel olarak karaktere olan eleştirimi dile getirdim. _________________
PSN ---> MaviSiyah
| | 25 Jun 2009, 17:38 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|