Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 20:19

Search this topic:
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 KOF XII E3 Görüntüleri 
Author Message
Kurucu Üye
Kurucu Üye

Post Re: KOF XII E3 Görüntüleri
Poisonblack wrote:
Yalnız Şuna Dikkat Ettim Kimse Stf iğrenç Diye ısrar Etmiyorken Bazı Arkadaşlar Kof'a Yükleniyor Sürekli :-D Sevmiyorsan Oynamazsın Olur Biter Almazsında Snk Batıcak Değilya Sen Oyun Almıyorsun Diye :-D Yani Sözün Özü Gereksiz Yere Fanboy Olmaya Gerek Yok Ben Şahsen Stf 4 Oynuyorum Kof Çıkınca Onuda Oynayacağım Tekken'i de :-D

Nasıl daha önceki bütün serilerini oynadıysam KOF XII'yi mutlaka oynayacağımdan da emin olabilirsin. KOF kötü bir oyun değil ama KOF XII'yi daha iyi yapabilirlerdi. Aynı şekilde KOF XI'i de daha iyi yapabilirlerdi. Zeten benim için Kof 98'e kadar herşey yolundaydı. KOF sevdiğim bir oyundu ama ne zaman 99 çıktı KOF benim gözümde değişti. SNK yıllardır piyasayı geriden takip ediyor. Malesef KOF XII'de bir şeylerin gerisinde. Bir arkadaşımızın dikkatini çektiği gibi KOF dünyasının ünlü dövüşçüleri dövüşürken arka planda domuza benzer karakterler oturuyor. Bu oyun yapımcılarının KOF için hangi kitleyi göz önüne aldıklarını gösteren bir şey bence. 95'de öylemiydi, mekanın birinde fabrika vardı, manzara pusluydu. İori o manzarada ne kadar karizmatik duruyordu. Bir mekanda fırtına vardı, arkadaki ağaca yıldırım düşüyordu. KOF karakterleri sertti, karizmaydı. Sonradan KOF'ta birşeyler bozuldu. Yılların Athena'sını küçük bir velet yaptılar, Robert'i her seride değiştirip maymuna çevirdiler. Clarkı uyuz ettiler, calarkın elinden bir kaçan kurtuluyordu, uçan bile kurtulamıyordu. Artık Clark bir tutma özürlü. Athenayı ise velet ettiler, sizce bu iyi bir fikir mi. O kadar çizgi romanı ve hayran kitlesi varken, yetişkin bir kızı çocuk yapmak niye. Neyse, kısaca KOF'taki gerekli değişim bu değil. KOF'ta bir şeylerin büyümesi, yeşermesi gerekiyo. Karakterleri ne kadar renkli boyarsan boya bir şey değişmez. Ben Ryo ile adamın karnına vurduğumda, adamın nefesinin kesildiğini hissetmek istiyorum. İori ateşiyle yakarken rakibimin içi acısın istiyorum. :D :-)

25 Jun 2009, 17:46
Profile
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

Slay wrote:
Custom Combo yu sende yapamıyorsun zaten bunuda itiraf ettin. + KoF serisinde olan combinasyonları dikkatlice araştırıp izleme yada yapma fırsatın olsaydı her sene sistemin değişmesine rağmen son derece yaratıcı kombinasyonların katıldığını ve oynanılabilirliğin profesyonellere hitab ettiğini anlardın.SF de taktikten kastetmek istediğim rakiplerde yaratıcılık yok misal Zangief i alıp ilkel birkaç hareketle oynayıp oyun zevkinin içine ediyorlar.Ben serbest oyun mantığını severim ama bilinçli kombinasyonlarla beraber eğlenceli şekilde harmanlıyarak oynarım farketmişsindir.Sonuçta bu sitede de insanlar KoF u en çok sevilen ve oynanılan oyun seçtiklerine göre demekki insanlara daha sıcak ve yaratıcılıklarını test etme imkanı tanıdığı gerçeği çıkıyor.Diğer insanlardan daha üstünüm süpermen'im diyorsan bize bunu ispat etmen lazım (herhangi bir turnuvada birincilik kazanmak veya uluslararası turnuvalara katılıp başarı elde etmek gibi) o zaman bende sana katılırım saygılar..

Sonradan eklemişsin SF4'ü oynadığını belirttiğin yazıyı da. Fei Long'a "Donla dövüşene erkek demem ben!" dediğin zamanlar SF4'ün çıkmadığı zamanlardı :) Ben de oyunu senin gibi görsel açıdan eleştiriyorum: Çok kötü

Ben oyuna kötü demedim zaten o adamın özel kıyafetinden tiksinmiştim ve bunu belirttim yani oynanılabilirlik ve grafiklere göre değil kişisel olarak karaktere olan eleştirimi dile getirdim.

İlk cümlenle şu tezini güzel çürüttün: "custom combo dediğin olayda sallaya sallaya bir sürü combo çıkıyor zaten". Madem o kadar kolay, niye o kadar şeyi yapabiliyoken Custom Combo'yu yapamıyorum? Hadi ben salağım, sen niye yapamıyosun? :-) Ben KoF da oynadım zamanında merak etme, direk hemen hemen bütün hareketler birbirine bağlanabiliyo. Ne anladım ben bundan? Böyle oyun oynayacağıma geride durur, adamın hata yapmasını bekler ve Zangief'le adamı yere çalarım daha iyi (taktik BUNA deniyo, hepsi birbirine bağlanan hareketlerle adam dövmeye değil). Süpermen olduğumu falan iddia etmedim. Evet, sitedekilerin çoğu dövüş oyunlarını kombodan ibaret sanıyo ve ben onlardan değilim. Farklı mantıkla bazı şeyleri değerlendirmeye "Süpermen olmak" benzetmesini yakıştırıyosan, öyleyim, evet. O turnuvalara elini kolunu sallaya sallaya giremiyosun, beni turnuvaya katılmam için maddi olarak destekleyeceksen hay hay :-)

Sen oyunun bi parçasını eleştirmişsin, ben bütününü eleştirdim. Ne var ki bunda? Sana Fei Long tiksinç görünmüş, bana da Obezistan'lı pikseller.

25 Jun 2009, 17:46
Profile
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

İlk cümlenle şu tezini güzel çürüttün: "custom combo dediğin olayda sallaya sallaya bir sürü combo çıkıyor zaten". Madem o kadar kolay, niye o kadar şeyi yapabiliyoken Custom Combo'yu yapamıyorum? Hadi ben salağım, sen niye yapamıyosun?

Ben SF fanı değilim ama Custom Combo olayı aşmış bir şeyde değil kendi çapımda basit custom combo örnekleri yaparım misal Ryu ile modu açıp havadan gelen rakibe güçlü yumruk atarak 20 ye yakın hit yapabiliyorsun.Kaldıki senin SF fanı olarak bunu yapamaman büyük bir eksiklik bence.Sponsor olmayada gerek yok zaten konsol sahibiysen en azından ilk 100 e girerek kendini gösterebilirsin, zaten Süpermen'sen Daigo gibi sanada sponsor olurlar :-)

25 Jun 2009, 18:12
Profile
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

Slay wrote:
İlk cümlenle şu tezini güzel çürüttün: "custom combo dediğin olayda sallaya sallaya bir sürü combo çıkıyor zaten". Madem o kadar kolay, niye o kadar şeyi yapabiliyoken Custom Combo'yu yapamıyorum? Hadi ben salağım, sen niye yapamıyosun?

Ben SF fanı değilim ama Custom Combo olayı aşmış bir şeyde değil kendi çapımda basit custom combo örnekleri yaparım misal Ryu ile modu açıp havadan gelen rakibe güçlü yumruk atarak 20 ye yakın hit yapabiliyorsun.Kaldıki senin SF fanı olarak bunu yapamaman büyük bir eksiklik bence.Sponsor olmayada gerek yok zaten konsol sahibiysen en azından ilk 100 e girerek kendini gösterebilirsin, zaten Süpermen'sen Daigo gibi sanada sponsor olurlar :-)

40 hit yapıyorum rahat; ama fazla çeşitlilik katamıyorum. 2DF'e gelirsen bi gün uygulamalı olarak göstereyim :-) Senin de sırf hit sayısına bakarak komboları değerlendirmenden anlaşıldı oyunlarla ne düzlemde ilgilendiğin. Bilip bilmeden konuşmak senin yaptığın. PS3'te SFIV'ü aç, Ranking'e gir, Replay (başka oyuncuların senin oynadığın oyunun videosunu değerlendirmesiyle listeye konur) ve Grade Points (puanın yüksekliğine göre listeye konuyo bu da) filtrelemelerinde HyperMagnet adını ara. O benim. Ondan sonra da ilk 100'e giren her adama birilerinin sponsor olabileceği mantığının ne kadar saçma olduğunu kendin gör. Daigo da daha önceki turnuva birinciliklerinden sonra sponsor bulmuştur zaten. KoF hakkında yazdıklarımın hiçbirine cevap verememene üzüldüm. Hep SF'yi kendi çaplarında yermeye çalışanları haksız çıkarmak sıkmıştı, biraz da ben saldırayım dedim; ama KoF'takilerin defansı pek düşükmüş :roll:

Düzenleme: Ayrıca emin ol, Custom Combo'yla adamı yere düşürememeyi başarmak gayet de AŞMIŞ BİR ŞEY!

25 Jun 2009, 18:35
Profile
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

kofta her hareket nasıl birbirine bağlanıyor anlayabilmiş değilim ve kombo nasıl kolaymış kofta aklım durdu :)
kombolar kolay yapılsa ateri salonlarında insanlar diğer oyunlarda değil de kofta sallaya sallaya oynardı!
kof 2002 de süper açınca arka arkaya yapabildiğin özel hareketlerin zamanlaması hiç de kolay değil ayrıca doğru özel hareketleri birleştirmen gerek sf ex-2 plustaki excell saçmalığı ile karıştırmamak gerek!koftaki yuvarlanma (A+B),teptirme (C+D), kof 2001 de striker mantığı kof 11 deki adam değiştirme sf ve sfci için hayal edilemez derecede komplekslik!
kof 12 deki grafikler kötü olabilir!obezistan eleştirisini yapan arkadaşa katılıyorum ama kofun üstünlüğü grafiklerinden değil!o açıdan sf ve tekken daha iyi!ama kof 12 deki o özellikler bi kofçu için grafiklerde daha önemli!artık kof uygun bi zamanlama ile bombaya (atılan ateşe(adukete)) çelmeyle ya da tekmeyle vurulacak kadar kompleksleşmiştir!bi arkadaşımın sf den başka bi oyunda olmadığını söylediği rakibin hareketini kesip komboya geçme kofta da var!sf 3rd strikedaki gibi sınırsız değil ama sınırsız olmayışı ve rakibe daha çok vurup da ilgili barı önce dolduranın yapabilmesi bence daha güzel!
aslında her arkadaşların da dediği gibi oyunları yarıştırmayı bırakıp hepsinden zevk almak daha mantıklı olabilir!

25 Jun 2009, 21:22
Profile ICQ YIM
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

kofçu wrote:
kofta her hareket nasıl birbirine bağlanıyor anlayabilmiş değilim ve kombo nasıl kolaymış kofta aklım durdu :)
kombolar kolay yapılsa ateri salonlarında insanlar diğer oyunlarda değil de kofta sallaya sallaya oynardı!
kof 2002 de süper açınca arka arkaya yapabildiğin özel hareketlerin zamanlaması hiç de kolay değil ayrıca doğru özel hareketleri birleştirmen gerek sf ex-2 plustaki excell saçmalığı ile karıştırmamak gerek!koftaki yuvarlanma (A+B),teptirme (C+D), kof 2001 de striker mantığı kof 11 deki adam değiştirme sf ve sfci için hayal edilemez derecede komplekslik!
kof 12 deki grafikler kötü olabilir!obezistan eleştirisini yapan arkadaşa katılıyorum ama kofun üstünlüğü grafiklerinden değil!o açıdan sf ve tekken daha iyi!ama kof 12 deki o özellikler bi kofçu için grafiklerde daha önemli!artık kof uygun bi zamanlama ile bombaya (atılan ateşe(adukete)) çelmeyle ya da tekmeyle vurulacak kadar kompleksleşmiştir!bi arkadaşımın sf den başka bi oyunda olmadığını söylediği rakibin hareketini kesip komboya geçme kofta da var!sf 3rd strikedaki gibi sınırsız değil ama sınırsız olmayışı ve rakibe daha çok vurup da ilgili barı önce dolduranın yapabilmesi bence daha güzel!
aslında her arkadaşların da dediği gibi oyunları yarıştırmayı bırakıp hepsinden zevk almak daha mantıklı olabilir!

Arkadaşım sakin ol. Yukarda saydığın yuvarlanma, adam değiştirme olayları 1- hiç de senin dediğin gibi kompleks değildir. 2- hepsi en az bir SF oyununda bulunur. EX serisini karıştırma, onu Capcom yapmıyo. Neyse, senin hiç değilse fanatiklikten gözün dönmemiş. Bir iki şeyi kabul etmişsin. Takdir ettim bu yanını. Oyununuz çıksın da oynayın, hayırlı olsun.

25 Jun 2009, 23:12
Profile
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

Bazı Arkadaşları Ranked Match Puan Listelerinde Görmek isteriz :roll: Haauahah Çocuk Kandırıyolar Grade Point Listesinde Bilmem Kaçıncıymış Birileri Ranked Match Oyanamaya Tırsıyor Sanırım Puan Kaybediliyor Çünki Yenilince Ranked Match Modunda :roll: Bütün iyi Oyuncular Ranked Match Oynuyor Ps3 Street Fighter 4 Oyununda Sebep Gayet Basit iyi Olan Kazanıyor Ödülünüde Alıyor Puan Olarak Ayrıca Rakibininde Canını Acıtıyor Puanlarını Alarak :-D

Not: Championship Modunda Yenilsen Bile Puan Alıyorsun Nasıl Bir Mantıktır Kaybediyorum ama Puan Alıyorum Muhaha Listeye Girmemek Elde Değil :)

Image

2p Lose Yazıyor ama Bir İlginçlik Var Puan Kazanıyorum :-D

26 Jun 2009, 12:59
Profile
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

Bazı arkadaşlar PS3'te Championship Mode çıktıktan sonra kimsenin Ranked oynamadığı gerçeğini göremeyecek kadar kör anlaşılan. Sebebi de Championship'te dereceye girersen videolarını yayınlama şansın var ve bu da hava atmanın en güzel yolu. Ranked ise tam yenilmesine ramak kala oyundan çıkan eziklerin modu. Gönderilen resme bakılırsa kaybedenle kazananın aldığı puan arasında dağlar kadar fark var. Kaybede kaybede listeye girecek değiliz. Ey mantığını sevdiğimin... XD Bazı boş konuşan varlıklar çok iyi olduklarını da iddia ediyolarsa bu PSN'i eklerler, alırız boylarının ölçüsünü: HyperMagnet ;) (Dan dışında karakter seçme gereği bile duymam bu boş konuşanları hüsrana uğratmak için :-) )

BP'm 4000 küsürdü Championship çıkana kadar. Ondan sonra oynamadım. Ağzının payını almıştır kimileri :) Saygılar benden :)

Düzenleme: G1 seviyesinde (ki oyunu oynamayı beceremeyip anca ağzı laf yapanlar buraya ulaşamaz) yenilme durumunda çatır çatır puan kaybedilir. Bu da imzam olsun :roll:

Mühürlü imza: KoF'un açıklarını bir bir ortaya dökünce nasıl da sus pus kaldınız :roll: Sonra kişisel saldırıya başlayın :roll: Neyse, PSN'de bekliyorum. Bakalım birileri tırsaklıklarından arınıp -zor- ekleyebilecek mi :roll:

26 Jun 2009, 17:35
Profile
Saiyan
Saiyan

Arkadaşlar artık gereksiz tartışmanıza bir son verin yoksa bu konu uzadıkca uzayacak.KOF XII için açılan bir konuyu bu kadar bulandırmanın bir anlamı yok.Konu hakkında yazacaksanız yazın yoksa konu kilitlenecek :-)

26 Jun 2009, 22:35
Profile
Acemi
Acemi

Mesajların birinde Capcomun bu görüntü kalitesine SFA3 zamanında geldiğini yazan arkadaş KOF12 ile aynı görüntü kalitesinde olduğunu Capcom'un yapımcılarının ağzından vurgulanan SSF2HDR'in neden Capcom'un en yüksek görüntü kalitesindeki oyunumuz dediklerini açıklayabilir mi?

Şunu diyorum, görüntü kalitesi yorumluk bir şey değil, rakamlarla sabit, 1200x800 e bu, 1300x700 ise o, 1920x1080 ise FullHD, bunun yorumu yok, SFA3 dediğin oyunun çarpanı 640x480 i geçemeyeceği gibi adamları 256 renk, her şeyi geçtim bunu gözün nasıl seçemiyor? 256 renkli kare kare görünen adamla High Definition oyunun nesini aynı görüntü kalitesine denkledin??????

O yorum kesinlikle tarafsız değil................

Last edited by Misugi on 16 Feb 2010, 14:36, edited 1 time in total.

26 Jun 2009, 23:39
Profile WWW
Post new topic Reply to topic   [ 68 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next