Beyler bu mailler paylaşım yapanlar için one göre. Mail adreslerinizi açıyorum. belirttiğiniz mail adresleri forumda kayıtlı olan mail adreslerine yönlendirilecek. Örneğin blacKnight için sölüyorum blacKnight@trfighters.com adresine gönderilen mail direk olarak archenid@yahoo.com adresine gelicektir.
Ben gmail den bir hesap açmanızı ve yeni mailinizi oraya yönlendirmemi istemenizi tavsiye ederim. Gmail hem daha hızlı hemde daha güvenlidir. Anlaşılmayan bi durum varsa msn de halledelim.
Aşağıdaki yönlendirmeler yapıldı. Yeni maillerinizi kullanabilirsiniz. Bence hemen yeni bi msn alın :)
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
En son TheScorpion tarafından 30 Ara 2005, 01:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
30 Ara 2005, 00:33
The_HaDeS
Siyah KuÅŸak
Scorpion hocam benimkini iori_yagamii_@hotmail.com bu adrese aktarsaydın bea ben hep bunu kullanuyom
30 Ara 2005, 01:22
TheScorpion
Tasarımcı
İstediğin maile yönlendirdim ama bak yine söliyorum Gmail en iyisi. İstersen göndereyim bi davetiye.
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
30 Ara 2005, 01:59
blacKnight
Uzman
hoca bana gönder bi gmail davetiyesi be...
30 Ara 2005, 13:05
blacKnight
Uzman
eyvallah hoca saolsın... benim maili de archenid@gmail e yönlendirir misin? saol....
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz