Forumda Ara:
    Zaman: 31 Tem 2010, 21:47

Bu Konuda Ara:
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sonraki
 ....@trfighters.com e-mail dağıtımı 
Yazar Mesaj
Kurucu Üye
Kurucu Üye
Kullanıcı avatarı

Mesaj ....@trfighters.com e-mail dağıtımı
ahali gel gel geeel, coÅŸan sitenin mailleri bunlar :-D .

Sitemizde paylaşımını esirgemeyen arkadaşlara xxxx@trfighters uzantılı mail veriyoruz. Raptor, Recep24ank, Limon, kofcuemre, doganibram, blacKnight ve orochinagi kendini biliyo zatı. Şimdiye kadar oyun, video, müzik, oyun incelemesi vs. gibi paylaşımda bulunmuş tüm arkadaşlar email isteyebilir. Emaillerini açıklamak istemeyenlerin Scorpionla görüşmesi lazım. Diğer üyeler forumda paylaşımlar yaptıkdan sonra istedikleri adresleri buraya yazabilirler

28 Ara 2005, 22:28
Uzman
Uzman
Kullanıcı avatarı

mümkünse blacKnight@trfighters olsun bi zahmet... :-D

29 Ara 2005, 20:36
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak
Kullanıcı avatarı

Ya ben de bi tane istesem. shinoda@ trfighters.com olabilir.

29 Ara 2005, 22:41
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak
Kullanıcı avatarı

Bi adette bana yapıver bea HaDeS@trfighters.com şeklinde

29 Ara 2005, 23:36
Profil ICQ YIM
Tasarımcı
Tasarımcı
Kullanıcı avatarı

Beyler bu mailler paylaşım yapanlar için one göre. Mail adreslerinizi açıyorum. belirttiğiniz mail adresleri forumda kayıtlı olan mail adreslerine yönlendirilecek. Örneğin blacKnight için sölüyorum blacKnight@trfighters.com adresine gönderilen mail direk olarak archenid@yahoo.com adresine gelicektir.

Ben gmail den bir hesap açmanızı ve yeni mailinizi oraya yönlendirmemi istemenizi tavsiye ederim. Gmail hem daha hızlı hemde daha güvenlidir. Anlaşılmayan bi durum varsa msn de halledelim.

Aşağıdaki yönlendirmeler yapıldı. Yeni maillerinizi kullanabilirsiniz. Bence hemen yeni bi msn alın :)

blacknight@trfighters.com ==> archenid@yahoo.com

shinoda@trfighters.com ==> serdarb@GameBox.net

hades@trfighters.com ==> iori_yagamii_@hotmail.com

[Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]

TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim
ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran

En son TheScorpion tarafından 30 Ara 2005, 01:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

30 Ara 2005, 00:33
Profil WWW
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak
Kullanıcı avatarı

Scorpion hocam benimkini iori_yagamii_@hotmail.com bu adrese aktarsaydın bea ben hep bunu kullanuyom

30 Ara 2005, 01:22
Profil ICQ YIM
Tasarımcı
Tasarımcı
Kullanıcı avatarı

İstediğin maile yönlendirdim ama bak yine söliyorum Gmail en iyisi. İstersen göndereyim bi davetiye.

TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim
ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran

30 Ara 2005, 01:59
Profil WWW
Uzman
Uzman
Kullanıcı avatarı

hoca bana gönder bi gmail davetiyesi be...

30 Ara 2005, 13:05
Uzman
Uzman
Kullanıcı avatarı

eyvallah hoca saolsın... benim maili de archenid@gmail e yönlendirir misin? saol.... :-)

30 Ara 2005, 15:12
Tasarımcı
Tasarımcı
Kullanıcı avatarı

30 Ara 2005, 15:34
Profil WWW
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver   [ 63 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

GeçiÅŸ yap:  

GiriÅŸ
Kullanıcı adı:   Åžifre:   Her ziyaretimde otomatik giriÅŸ yap  
Bu forum gücünü phpBB yazılımından alır. Tema: Vjacheslav Trushkin Türkçe dil dosyası: phpBB Türkiye Geliştirici: TheScorpion