Ben bu siteyi yeni kesfettim ve iyikide kesfetmisim :) Sonunda nintendo ds oyunlari buldum diye cooook sevinmistim ama ama cogu oyunlar silinmis, yani linkleri calismiyor cunku dosya yok...
Re: oyunlarin linkleri silinmis..
Esmaa wrote:
Selam arkadaslar, Ben bu siteyi yeni kesfettim ve iyikide kesfetmisim :) Sonunda nintendo ds oyunlari buldum diye cooook sevinmistim ama ama cogu oyunlar silinmis, yani linkleri calismiyor cunku dosya yok... acaba linkleri yenileme imkaniniz varmi? simdiden coook tsk
Merhaba ben bölümün moderatörlerinden biriyim,bu mesajınızdan sonra bölümdeki pek çok konuyu kontrol ettim ve bazı konu başlıklarını sildim,elimde olan başka birkaç konununda linkini yeniledim.Tabi ki gözümden kaçanlar olmuştur,istediğiniz ve linki ölmüş olan konulara linkini yenilermisiniz gibi mesaj yazarsan onlarında linklerini yenilemeye çalışırım.Uyarınız için teşekkürler.
_________________ Hiç Anime seyredenle seyretmeyen bir olur mu?
13 Jan 2010, 11:04
thedarktower
Samuray
Tamam elbirliÄŸi ile halledelim.Bende yenileyeceÄŸim
13 Jan 2010, 20:43
_BJK_
Uzman Moderator
Joined: 04 Jul 2007, 17:31 Posts: 9164 Location: Green Hill Zone
'' Nintendo DS Oyunları Download '' bölümündeki bütün linkler yenilenmiştir.
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
17 Jan 2010, 01:51
berk1388
Ninja
Joined: 07 Nov 2009, 17:09 Posts: 441 Location: www.konsoloyunlari.net
Bu kadar zamandır ayakta kaldığınıza gerçekten sevindim(Kalmaz mı süper site).Bazı siteler kapanmıştı.Gerçekten bildiğim en iyi site.Özellikle günde bir kez uğramadan çıkmıyorum.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum