Street Fighter III: 3rd Strike Fight for the future sorun
Yazar
Siyah KuÅŸak
Street Fighter III: 3rd Strike Fight for the future sorun
yaaa bi türlü online oynayamadım bu oyunu mame 32k 117 emu da... oyun çok ağır şekilde yükleniyormuş gibi oluyo ama çalıştıramadım bi türlü , kaillerada tanıdık bi sürü yabancı arkadaş var onlarla atalım diyoz yapamadık bi türlü , nasıl çalıştırcaz bu oyunu
26 Eki 2007, 01:12
kralgoku
Ninja
Mame32p118+ mamenin bu versiyonunu kullan yani sitede bu versiyonuyla veriliyodu ordan indirseyden hiç bir sorun olmazdı çümkü ben bir çok kişiyle kapışıyom artıturnuva bile düzenliyom sen mamenin bu versiyonunu indir ve onda dene açılması hemen oluyo ama başka versiyonda 5 dk falan sürüyo
26 Eki 2007, 09:41
Hakero (Turkish Boy)
Siyah KuÅŸak
kralgoku yazdı:
Mame32p118+ mamenin bu versiyonunu kullan yani sitede bu versiyonuyla veriliyodu ordan indirseyden hiç bir sorun olmazdı çümkü ben bir çok kişiyle kapışıyom artıturnuva bile düzenliyom sen mamenin bu versiyonunu indir ve onda dene açılması hemen oluyo ama başka versiyonda 5 dk falan sürüyo
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz