Street Fighter ex2 de süper puan yapımı !!!
arkadaşlar size street fighter ex 2 de belki bildiğiniz belkide duymadığınız bir olayı söyleyeceğim..
şimdi normal oyunda biraz güzel oynadığınız zaman aldığınız adama göre değişiyor biraz ama ekstra adam olarak SHADOW GEİST geliyor .
bunun size artı kazandıracağı bişey yok puanlamada total de sizin normal oyunda en fazla alacağınız puan 40bin 50000 civarı o da perfect yenerseniz..
ama bir ekstra adam daha var KAİRİ bu adamı çıkartıp süper puan yapmak istiyorsanız yapmanız gereken:
Herhangi bi adamı seçtiniz.
Oyuna başladınız.
Oyunda eğer ilk kolda oynuyorsanız demek oluyorki ekranın solundasınız.
yapmanız gereken hiç raund vermeden adamı ters yönde öldürmektir..
yani siz solda başladınız.. ama adamı her zaman sağ tarafteyken öldüreceksiniz tersi şekilde.. bu böle 3 4 adam kadar sürecek..
Eğer hiç raund vermezseniz KAIRI gelecek onuda yenerseniz normal bi şekilde oyunu oynacaksınız.. istediğiniz yerde öldürün..
NOT: KAIRI çıkardığınız zaman total her zaman 80.000 olucaktır...
hiç raund vermeden oyunu güzelce bitirirseniz en az puanınız 2.500.000 civarlarında olabilir..
kolay gelsin...
14 Jan 2008, 18:51
The_Real_Funeral
Kahverengi KuÅŸak
Bu dediklerin arcade versiyonları içinmi geçerli yoksa ps1 versiyonu içinmi .. ps versiyonlarından hiç tad almam grafikleri berbat .. eğer arcade için geçerli ise hemen deniyorum .. Kairi ile birkaç kez karşılaştım ancak çok zor ..
_________________ I will never forget the day, I held your hand, The moment you crossed them
14 Jan 2008, 21:55
KHAYMANA
Banlandı
a
hem pc de hem psx de hemde arcade de geçerlidir...
Re: Street Fighter ex2 de süper puan yapımı !!!
ya biliyorumda benim pc de çıkmıyor... ataride oynarken çıkartıyordum ama nerde o eski atariler:))) pc de şeytanları nasıl çıkartıcas bilen varmı...?=???
09 Aug 2008, 08:42
angryangel_L
Ninja
Re: Street Fighter ex2 de süper puan yapımı !!!
kardeş o adamları çıkartmak için zaten sağlam dayak atıp iyi puan yapman gerekiyo...hatta çok iyi yaarsan beyaz renkli bison geliyo ve çok güzel bi dövüş bekliyo seni...
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum